`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Topo athletic

Topo athletic Magnifly

Topo athletic Magnifly

  • Topo athletic Magnifly
  • Topo athletic Magnifly
  • Topo athletic Magnifly
  • Topo athletic Magnifly

Topo Athletic Magnifly

Produktbeskrivelse Topo athletic Magnifly

Den Magnifly er konstruert for å gi demping og en forståelsesfull tur sammen med vår klassiske Topo fit: romslig i tærne og tettsittende i midjen. Den fleksible plattformen og 5 mm slipp gir mulighet for en mer naturlig ganglag funksjon, mens den doble tettheten såle leverer sone demping og respons. Vi anbefaler sorteringen opp en 1/2 størrelse i denne modellen.

spesifikasjoner:

4,5 mm gummi yttersåle

15,5 mm EVA (hæl) / 10,5 mm EVA (ball) mellomsåle

5 mm fotseng

25 mm x 20 mm total bunkehøyde / 5 mm slipp

Vekt: 7,7 oz. (Størrelse 7)


Topo athletic Magniflyer perfekt for å fullføre ditt løping & triathlon utstyr. I vår nettbutikk runnerinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på runnerinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett løping & triathlon butikk kan du finne andre løping & triathlon produkter som supplerer Topo athletic Magnifly.

Spesifikasjoner Topo athletic Magnifly

Funksjoner
Trinn
Skobredde
Miste
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket.

-

Hei. Det er første gang partneren min bruker dette merket joggesko, og de er strålende fornøyde, de passer perfekt sammen med forfoten litt bredere, de er veldig komfortable. Det vil gjenta seg.

God artikkel

-

Superlette, pustende og komfortable sko. Jeg burde bedt om et nummer over, men de er fremdeles superkomfortable! Jeg anbefaler å kjøpe disse joggeskoene for alle som liker allsidig fottøy til veien og busken.

Woman's topo magnifly

-

dette er mitt fjerde par topo magnifly. jeg har nå bare annet enn topo. størrelse opp 1/2 for en perfekt passform. jeg går / kjører miles uten kne, ryggsmerter. Disse nulldråpene, forbedre stillingen og er utrolig komfortabel! god pris på runnerinn.

Veldig bra

-

Jeg liker dette paret, kvaliteten er veldig bra, men dessverre kjøpte jeg for lite. foten min er 26 cm, jeg kjøpte 40,5 Jeg tror 41 blir bedre!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk