`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Topo athletic

Topo athletic Hydroventure

Topo athletic Hydroventure

  • Topo athletic Hydroventure
  • Topo athletic Hydroventure
  • Topo athletic Hydroventure
  • Topo athletic Hydroventure

Topo Athletic Hydroventure

Produktbeskrivelse Topo athletic Hydroventure

Takket være ett lag laminat eVent øvre, lover Hydroventure pusteevne og slitestyrke i den letteste vanntett trail løpesko på markedet i dag. EVA mellomsåle har en fleksibel rockeplate for å beskytte mot steiner og røtter samtidig levere en jevn responsive ride.

spesifikasjoner:

4,5 mm gummi yttersåle

Heel: 13,5 mm

10,5 mm ball mellomsåle

5 mm fotseng

Total stabelhøyde: 23 mm x 20 mm

Drop: 3 mm

Vekt: 9,7 oz.


Fullfør bestilling av Topo athletic Hydroventure med vår Herresko utvalg og Terrengløping artikler. Naviger gjennom andre løping & triathlon kategorier på runnerinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på løping & triathlon utstyr, og få alle dine Terrengløping utstyr til den beste prisen, 100% garanti på runnerinn!

Spesifikasjoner Topo athletic Hydroventure

Skjønn
Funksjoner
Materialer
Miste
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott, men ikke perfekt

-

Den mellomsåle og yttersåle kvaliteten er på nivå med andre TOPP Athletic sko, men den viktigste funksjonen i denne modellen er vanntetting. Og det er her det svikter. Den øvre er vanntett, men ikke tungen - så ved kraftig regn og slaps føttene få våte omtrent 20 minutter ut i løp. Siden dette er en løpesko, IT'S utilgivelig å ha tungen mislykkes sånn, siden i veldig våte forhold du sparke vannet opp når du kjører og treffer den med den andre foten ...

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk