`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Suunto

Suunto Core

Suunto Core

Suunto Core

  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core
  • Suunto Core

Suunto Core

Produktbeskrivelse Suunto Core

Det nye Suunto Core børstet stål er en ekte perle for dukken din. Denne sofistikerte klokken er presentert i et naturlig rustfritt stål etui, og tilbyr alt du alltid har drømt om en slik enhet.

Den nye Sunto Core Steel-klokken kombinerer de beste funksjonene med et minimalistisk design, motstandsdyktig og samtidig veldig raffinert. Den er integrert med høydemåler, kompass, stormalarm, temperatur, dybdemåler for dybde med pusterør og barometer. Det har sanntids værinformasjon. I tillegg er den perfekt for bruk både på fjellet og i enhver annen type miljø.

Innkapslet i naturlig rustfritt stål, børstet den minimalistiske designen av Suunto Core Steel er både ekstremt robust, men også refined.The prisbelønte Suunto Core pakker lett-å-bruke utendørs funksjonalitet i en robust konstruksjon.


Kombinerer høydemåler, barometer og kompass med værinformasjon, gir Suunto Core-essensielle funksjoner for opplevelser i den store utendørs. Designet for å hente ut explorer i deg.Funksjoner:


- Høydemåler, barometer, kompass


- Vær funksjoner


- Fjell & overalt bruk


- Høydemåler


- Barometer


- Compass


- Temperatur


- Storm alarm


- Soloppgang / solnedgang


- Dybde meter for snorkling


- Flere klokke, dato og klokkeslett funksjoner


- Bruker-utskiftbart batteriSpesifikasjoner:


- Opptaksintervaller: 10s, 60 s


- Nord-Sør indikator: Nord-indikator


- Driftstemperatur: -10 ° C til +50 ° C / +14 ° F til +122 ° F


- Lagringstemperatur: -30 ° C - +60 ° C/-22 ° F - 140 °


- Vanntett: 30 m / 100 ft med undervanns knapper


- Vekt: 117g, 4,2 oz


- Temperatur: -20 ° C - +60 ° C / -5 ° C - +140 ° F


- Temperatur oppløsning: 1 ° C / 1 ° F


- Været minne: 7 dager


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Elektronikk produkter av Suunto har du funnet den beste plassen på runnerinn. Hos runnerinn jobber vi alltid med de beste merkene som Suunto for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre løping & triathlon produkter som Suunto Core. Legg inn bestillingen nå og motta Suunto Core så fort som mulig.

Spesifikasjoner Suunto Core

Inneholder
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (14)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Se

-

Hei, mannen min elsket den brystede ståluret, for en overraskelse han var.

*****

-

Veldig bra, både tjenesten og klokken. Kvalitetsservice, rask og uten problemer. Når det gjelder klokken, er ingen presentasjon nødvendig

Upåklagelig

-

Kjøpsside: RAS Watch: kompatibel og veldig vakker. Ser frem til å teste høydemåler under virkelig vakre forhold!

Hjertebrudd

-

Måler klokken pulsen?

våre eksperter svarer

Hei, den måler ikke pulsen. Hilsen

Flott klokke

-

Etter x år måtte jeg pensjonere den gamle Suunto Core-klokken min. Det var klart for meg at jeg ønsket en sånn klokke igjen. Sammenlignet med andre utendørs klokker, er vekten god (andre produkter er noen ganger nesten dobbelt så tunge). Det fungerer pålitelig, enten det er i vann eller på land. Jeg fant bare armbåndet bedre på min "gamle" Core. Jeg personlig foretrekker silikonarmbåndet. Heldigvis kan dette endres raskt og enkelt. TOPP klokke!

Gps og avstand

-

har du GPS og markerer tilbakelagt avstand?

våre eksperter svarer

Hei, denne klokken har ikke GPS. Hilsen

Flott kjøp

-

Mottatt lenger på grunn av den pågående pandemien, men ellers bra produktet. Ekstatisk over produktet da det ser kult ut i håndleddet mitt og funksjonene er flotte. Lett å sette opp.

Total tilfredshet

-

For noen dager siden mottok jeg klokken, og den dekker forventningene mine helt. Utmerket valuta for pengene, og leveringstjenesten var veldig rask.

En klokke dedikert til utendørssport

-

Produktet ble levert på rekordtid i tide og godt beskyttet. Klokken erstatter SUUNTO Vector som ikke lenger er produsert. Jeg mottok den med en tekstilrem som angitt i beskrivelsen. Det er et vakkert instrument, men jeg beklager at vi må gå inn i menyen for å justere høydemåleren, en lengre og mindre direkte operasjon enn på Vector. Ellers har den de samme funksjonene, den andre tidssonen og dybdemåleren (som jeg ikke har testet) i tillegg.

Nesten kritisk

-

produktet er spektakulært fordi jeg allerede vet det, men hvis det kom til rett tid som leveringsanslag sier at det ville være enda mer suverent

Robust og holdbar, men lett

-

Rask levering, perfekt pakket, god valuta for pengene. Veldig robust og stort klokke med komfortabel elastomerrem laget av slitesterkt materiale som vedvarer i enhver situasjon. Militært utseende.

Kvalitet og leveringstid

-

Meget fornøyd med leveringstiden til produktet, mottas et produkt under optimale forhold.

All viktig

-

Veldig fornøyd med denne klokken at alle interesser Suunto (basic, soliditet, pålitelighet, se, utbyttbart batteri, stropp standard) uten det jeg kaller useriøse gadgets på en klokke (GPS, etc ...) som bruker batteriet uten å virkelig hjelpe på bakken.

Speed-skjerm

-

Hei, viser uret du den hastigheten som vi kjører levende?

våre eksperter svarer

Hei, gjør uret ikke vise courrue hastighet. Cdlt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk