up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Suunto
360

Suunto Core Regular

Suunto Core Regular

plus
  • 360Suunto Core Regular
  • Play videoSuunto Core Regular
  • Suunto Core Regular
  • Suunto Core Regular

Suunto Core Regular

Produktbeskrivelse Suunto Core Regular

Suunto Core Regular Black - NY!


Nødvendig utstyr for den vertikalt tilbøyelig, er Suunto Core den profesjonelle standarden for ABC wristops.


Du ser opp og ser stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det forteller deg med Storm Alarm - en av flere intelligente funksjoner som kan hjelpe deg å ta konsekvent gode beslutninger.


Bygger på suksessen til den ærverdige Suunto Vector, holder Suunto Core deg informert med en nøyaktig høydemåler, barometer, digital termometer, Vær Trend Indikator og digitalt kompass.


Trykkmåleren opererer i fire forskjellige moduser, inkludert en automatisk innstilling som registrerer bevegelse eller mangelen på dem, bytte mellom høydemåler og barometer tilsvarende.


Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk, eller en ett-touch-funksjon som lar deg skue, låse og følge en peiling. Daglige funksjoner inkluderer dual tid, dato, alarm, sport kronograf og spådd tider for soloppgang og solnedgang.


FunksjonerAltimeter: Forskjell Måling / Start fra 0, loggbok, automatisk modus


Barometer: Storm Alarm, Vær Trend Indikator, Weather Graph


Compass: Roterende Bezel, Digital Lager, enkel kalibrering


Dybde Måling: Maksimumsdybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Annet: Button Lock, 4 Språkmeny


Dra nytte av våre tilbud på Suunto Core Regular. I vår nett løping & triathlon butikk, hos runnerinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste løping & triathlon utstyret. Du kan også besøke andre løping & triathlon kategorier og finne produkter av merket Suunto til den beste prisen.

Spesifikasjoner Suunto Core Regular

Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Inneholder

Kundeomtaler og spørsmål (11)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott klokke

-

En fin klokke med kvalitetsbatteri. Høydemåleren er ganske nøyaktig. jeg anbefaler.

I test

-

Det har kommet til meg i det siste, og for øyeblikket har jeg ikke klart å kalibrere den, jeg har sett på manualen og er ikke ferdig med å få den, jeg vil fortsette å prøve. Jeg vet ikke hvor nøyaktig det vil være å måle parametrene. Klokken har store dimensjoner for små håndledd.

Ladetid, sjøvann

-

Hei, hvor mange timer tar det å lade opp i gjennomsnitt, er det skadet i saltvann?

våre eksperter svarer

Hei, i gjennomsnitt varer ladingen fra 2 til 3 timer. Ja, den kan brukes i saltvann.
hilsen

Fin klokke til en vennlig pris

-

I tid for smarte klokker som du må legge på en lader annenhver dag og som plager deg om hver lysning med varsler, er dette en lettelse. Fin klokke med tydelige tall, korrekt fungerende ABC-funksjoner, væralarm og veldig enkel å betjene. Klokken er lett å lese i mørket med lysknappen. Min første Suunto Core har gjort det i 10 år, men har en mørk skjerm; denne lette skjermen har bedre lesbarhet fra mange forskjellige vinkler. Pris / kvalitet forholdet er utmerket. Rask levering av Trekkinn og jeg ble holdt godt informert om statusen til bestillingen min. Anbefales hvis du vil ha en vanlig digital klokke med abc-funksjoner.

Alt er bra, bra produkt.

-

Alt kom bra, bra produkt.

Punktlig med levering.

-

Punktlig med levering.

Suunto

-

Samsvarer perfekt med forventningene mine, enkle å bruke

Flott klokke for fjellet

-

Flott klokke for klatreren. Jeg har brukt gruven i mer enn 3 år og sensorene er veldig nøyaktige. Stormalarm fungerer fint. Jeg bruker det på jobb, jeg trenger et kompass og det gir ikke noe å være ønsket. Batteriet varer lite, men forventes gitt antall funksjoner.

Suunto kjerne

-

Evnen til å måle temperaturen på vannet, muligheten for å forutsi endringer i været, to tidssoner, passer godt i hånden. Du kan bruke klokken på povsednevku.

Super service og super pris!

-

Produktet kom raskt og var i perfekt stand!

Tiltak

-

God morgen Jeg ønsker å vite størrelsen på denne artikkelen, spesielt diameteren på hjulet

våre eksperter svarer

Skjermen diameter er 49,1mm / 1.93inch, takk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up