up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Suunto
360

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

plus
  • 360Suunto Core All Watch
  • Play videoSuunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Produktbeskrivelse Suunto Core All Watch

Suunto Core All Black - NY!


Suunto Core samler et utvalg av nøyaktige data og informasjon du trenger når du skal utforske villere deler av verden.


Du ser opp og ser stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det forteller deg med Storm Alarm - en av flere intelligente funksjoner som kan hjelpe deg å ta konsekvent gode beslutninger. Bygger på suksessen til den ærverdige Suunto Vector, holder Suunto Core deg informert med en nøyaktig høydemåler, barometer, digital termometer, Vær Trend Indikator og digitalt kompass.


Trykkmåleren opererer i fire forskjellige moduser, inkludert en automatisk innstilling som registrerer bevegelse eller mangelen på dem, bytte mellom høydemåler og barometer tilsvarende.


Kompasset har en roterende bezel for tradisjonell bruk, eller en ett-touch-funksjon som lar deg skue, låse og følge en peiling.


Daglige funksjoner inkluderer dual tid, dato, alarm, sport kronograf og spådd tider for soloppgang og solnedgang


FunksjonerAltimeter: Forskjell Måling / Start fra 0, loggbok, automatisk modus


Barometer: Storm Alarm, Vær Trend Indikator, Weather Graph


Compass: Roterende Bezel, Digital Lager, enkel kalibrering


Dybde Måling: Maksimumsdybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Annet: Button Lock, 4 Språkmeny


Akkurat nå, Suunto Core All Watch er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Elektronikk katalog og særlig i vår Klokker kategori. Vi har en rekke Klokker som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Suunto Core All Watch

Farge
Skjønn
Produkttype
Anbefalt bruk
Alder
Inneholder

Kundeomtaler og spørsmål (54)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Levert

-

Super i samsvar med bestilling og i tide

Ikke sant

-

Bra produkt, litt komplisert å kalibrere, veldig ofte.

Suunto core svart

-

Det er alt jeg forventet og dekker alle mine behov. Den kom veldig raskt og var ganske enkel å sette opp. Ser bra ut og er nummer én for å se på.

Pålitelig forhandler, ikke glem toll

-

Suunto Black Core er for tiden et av de beste produktene hvis du er ute etter en baro høydemåler uten GPS. Siden GPS og smarttelefoner / smartwatches potensielt kan forstyrre skredsendere, er dette et viktig aspekt for skiturister. Men høydemåleren er bare nøyaktig til omtrent 10 m (min erfaring så langt, etter en tur). Leveringen tok COVID-19 litt lenger på grunn av forholdene. Klokken var godt pakket. TradeInn kan gi litt mer åpenhet om merkostnader (tollgebyr, men moms er veldig liten). Til slutt var det fremdeles billigere enn hos andre tilbydere. 30 SFr ble tilsatt.

Rask og trygg

-

Türk müşteriler icin söylüyorum gayet hızlı bir şekilde geldi herhangi bir sorun yok ürün bekledigim gibi cok daha ucuz.

Bra produkt! tradisjonell negativ skjerm med akseptabel sikt

-

Jeg foretrekker denne typen skjermer fremfor superlyse, og batterier over oppladbare, av alle nye modeller. Tallene ser bra ut, og du kan gå ut uten frykt for autonomi, gi riktige avlesninger, og det er pent og diskret, selv om stor ...

Gjennomgang

-

Utmerket klokke som jeg anbefaler alle. Jeg fant meg så bra at jeg kjøpte 2, en til å gi bort. Suunto er et høykvalitets produkt

En perfekt klokke

-

Klokken er flott, ja høydemåleren du må kalibrere den nesten hver gang. Termometeret markerer godt, så lenge du tar det av håndleddet en stund for å fange romtemperaturen. For resten har jeg fortsatt ting å prøve.

Vurdering

-

Genial klokke, absolutt godt produkt, kan jeg bare anbefale

Molt bon rellotge

-

Rellotge perfecte, precise, poc pes ... Jeg er ikke enig i kontrasten på skjermen i noen situasjoner (det er løst i det hele tatt). Levering i temps estimat.

Den beste kvalitetsprisforholdet

-

rask levering, ingen problemer, klokken, perfekt, høydemåleren er ganske nøyaktig hvis du regulerer den før aktiviteten, kompasset og sporing skjer veldig bra, både dijital og manuell, god fjellklokke, resten av veldig bra, veldig fornøyd med kjøpet, uslåelig kvalitetsprisforhold

Suunto klokke

-

Bestillingen kom raskt, godt pakket. Timer tilsvarer beskrivelsen.

Suunto kjernen er alt svart

-

Veldig bra produkt, i henhold til det jeg lette etter. Veldig god service i TradeInn-butikken i Celrà.

Suunto kjernen er alt svart

-

Rask levering, se perfekt pakket inn med noen reservedeler for bonusarmbåndet i esken. Veldig fin klokke samsvarer med forventningene mine som virker robuste (for å bli verifisert) ikke knyttet til alle de viktigste funksjonene til jagerflyet (høydemåler, kompass, barometer) Instrumentene er presise, jeg sjekker kalibreringene med tradisjonelle verktøy. Innstillingene er intuitive, det er nesten ikke behov for posten. Elegant og lett har det blitt min klokke i hverdagen. Jeg anbefaler, spesielt på dette nettstedet som tilbyr halv billigere enn noe jeg hadde sett .... det er riktig pris, jo mer jeg ikke ville ha kjøpt. Takk.

Skrot!!

-

Lag dine hardt solgte penger, deres klokker er skit. De går ikke tilbake for å skrape. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp alt annet enn et Suunto-produkt.

Suunto kjernen er alt svart

-

Tusen takk. Klokka er perfekt. veldig rask levering. Takk igjen! Med vennlig hilsen!

Suunto all kjerne svart

-

Varen er original, selger tilbake til alle spørsmålene. Frakt er veldig rask. Takk

Suunto

-

gelen saat birebir orjinal siteye çok teşekkür ederim. gerçekten güvenilir bir site. har du det?

Suunto kjerneklokke

-

god klokke, levert i tide.

Veldig bra

-

Godt produkt. Overholder beskrivelsen. Rask levering.

Suunto kjerne svart

-

mottatt veldig raskt, godt pakket. Ingen bekymringer og intuitive instruksjoner OK.

Başarılı

-

Suunto kjerne alle svarte ... bugün ulaştı kargo herşey mükemmel tam beklediğim gibi kusursuz bir ürün, güvenilir bir site ...

Batteri hs

-

Veldig bra produkt. Se etter kjøpet. Svært negativ punkt ..... BATTERIET ER HS! God skade på en gave. Stack tømt etter 3 minutter

Batteri hs

-

Veldig bra produkt. Se etter kjøpet. Svært negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade på en gave.

Batteri hs

-

Veldig bra produkt. Produkt i henhold til kjøpet. Svært negativ punkt .... BATTEREN ER HS! God skade på en gave

Kjerne alt svart

-

Utmerket klokke. Alt som beskrevet. Kom inn raskt.

Gjennomgang

-

Bestilte denne onsdagen og levert veldig fornøyd med rask levering. Watch ser bra ut godt pakket og nytt. Absolutt anbefalt fra denne nettbutikken

Kjerne alt svart

-

Jeg mottok det raskt. Men klokka var i bruk, siden det ikke er noen klistremerke på skjermen og på stroppen.

Optimalisering av levering.

-

Alt er fantastisk. Takk Kanskje, som ide, bør du prøve å utvide listen over selskaper som håndterer levering, nemlig - "New Mail".

Super

-

Selgeren er veldig riktig og punktlig ... Prodavač du var korektan i točan sa isporukom. Svaka pohvala !! SUPER

Super

-

Jeg er glad for Vrekäufer .. Oduševljen sam sa prodavčem .. SUPER

Suunto kjerne alle svarte exellent !!

-

Flott produkt kom raskt og i perfekt stand! Intuitiv meny på fransk enn de fleste! og instruksjoner tilgjengelig på nettet på fransk også. Perfekt produkt ikke å gå glipp av

Topp klokke

-

Denne klokken er en av de beste, raske, enkle å forstå med alt du trenger ... da med denne prisen TOP! som alt på dette nettstedet

Se info

-

For dem som ikke vet ennå, er denne klokken fremtredende brukt i filmen equalizeren. Denzel Washington vanligvis brukt stoppeklokken den regelmessig for å tids handlinger. Fin film vakker klokke

Godt

-

Rask levering og produktet i henhold til beskrivelsen.

God pris / kvalitet forholdet

-

Se godt bygget at med noen mindre forbedringer var perfekt. Det viktigste er plasseringen av over to daglige alarmer og en ville være en stoppeklokke i større og kan vise ta mellomtider (aka rundetider). Hvordan du lagrer klokken ankom i god stand uten store problemer. Min 4 stjerner er mer for Suunto firmware.

Suunto core sort

-

Veldig fin klokke, men det er en gave, og jeg forventer kommentarer fra brukeren om han er fornøyd. Har allerede tilbudt en Suunto Vector, men dessverre ikke vanntett (uten dykkekurs ...) og ble reparert 2 ganger Suunto, håper jeg at Core ikke vil ha de samme bekymringene og gi tilfredsstillelse til fjellet hvor det ble tilbudt !!

God klokke

-

God klokke for fjellklatring. Høydemåleren er svært nøyaktig og hver meter mark ikke liker min forrige Suunto Vector gul som markerte hver femte meter. Batteriet varer lenge (mine bærer to år) Menyene er super lett å få tilgang, er dual tid funksjonen veldig praktisk når du reiser til et annet land. (Så du vet når du skal ringe hehe) kompasset også gjør det veldig bra. Det er generelt mye enklere å bruke og mer intuitivt enn min gamle bord. Som feil er at de sorte modellen (mine) skjerm tegnene er lite innendørs, men utenfor er det slutt for det er utformet, ser flott ut selv om natten. Den har også et svært attraktivt utseende, når du ikke er på fjellet er fortsatt verdt som en kjole klokke.

God

-

Jeg kjøpte den i februar i år ... en fantastisk klokke, bortsett fra at den midterste knappen på den siden hvor det er tre, jeg stivner og kostnader aprertarlo.

Alarm jeg conometro

-

Hei jeg vekkerklokken har cobometro? ikke spesifisert i dekrypteringen

våre eksperter svarer

Ja, har denne enheten en klokke daglig alarm, dual tid, nedtellingsfunksjon og stoppeklokke. hilsen

Vanntett

-

Hei, enten i nåtiden klokken kan du svømme? På den ene side har den funksjon å måle dybde på 10 m, på den annen side 30 AM motstand er bare sprute? Veldig vennligst svar Hilsen Bogdan

våre eksperter svarer

Hei, kan du svømme med den. , Greetings.

Vann~~pos=trunc

-

Slik at motstanden mot vann?

våre eksperter svarer

Hei, er Suunto Core vanntett 30m i henhold til ISO 6425. En hilsen

Perfekt levering

-

Alt er perfekt, god pris og levering til avtalt tid, har du lov meg å gjøre et godt inntrykk med min partner i 50 år.

Vakker klokke

-

Vakker klokke bare litt flat for instruksjonene for bruk som er for meg et lite lys fremfor alt for å sette i fransk ellers god nyttig produkt for å gjøre utendørs aktiviteter og rask levering .merci

Buenísimo

-

Utmerket produkt !!

Woooow

-

Han kom !! og tilsynelatende det er utmerket

Funksjonell og vakker design

-

Klokken holder sine løfter. Veldig rask levering og god service.

Erstatningsbatteri

-

Jeg trenger å skifte batterier i min vakt "SUUNTO CORE ALL BLACK", hvordan å gjøre, siden i Brasilia er det ingen nettverk av autoriserte Suunto butikk .. Thankful Otavio

våre eksperter svarer

Hei, kan du gjøre det selv, må bare kjøpe den offisielle kit batteri her: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-battery-kit-t1-t3-t4-core-lumi/ 6895 / s. Takk.

Super pm

-

Akkurat hva jeg ville. God pm, med pålitelige opplysninger om beløpet, slik som fungerer uten Internett-tilkobling. Fin design.

Stor klokke

-

Jeg kjøpte denne klokken for de mange flotte funksjoner, men det er også overraskende komfortabel og stilig! Jeg elsker alarmfunksjonen storm! Jeg vet alltid når Det handler om å regne (og så gjøre mine venner). Den høydemåler, barometer og kompass er svært nøyaktig etter den første kalibreringen. Termometeret vil alltid lese bedre etter å ha tatt den av i ca 10-15 minutter, fordi kroppen din temp forskyvninger lesing. Jeg elsker svart på svart stil! Jeg bruker det hele tiden, og jeg har fått mange kommentarer på den. Det er en litt kostbar for hva jeg normalt ville bruke på en klokke, men absolutt verdt det! Rundt flott klokke!

Tross alt bra.

-

Nødvendig informasjon for å fjellet spille veldig praktisk fordi det kan oppnås i denne. Hvis radioen klokken i denne stilen Ideelt Men ,,,. Men det var godt å kjøpe.

Forventet

-

Det var det jeg forventet, mine forventninger oppfylt: en klokke med akkurat nok sport fjellet uten å være koblet til nettverket (som i sjeldne tilfeller kan ikke regne med å ha tilgang på alle steder). Som for tjenesten TREKINN (web og levering) perfekt, takk!.

Eksepsjonell produktet!

-

real komplett produkt for utendørs, ideelt for klatring!

Suunto kjernen alle svart

-

Jeg bestilte Suunto Core all black, rask forsendelse ankom perfekt pakket, helt nye i boksen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up