up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Sugoi

Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

plus
  • Play videoSugoi RPM Short Sleeve T-Shirt
  • Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Produktbeskrivelse Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Casual Kit Day. En avslappet passform og plysj stoff gjør denne renstilte jerseyen perfekt for mer avslappede turer.

Egenskaper:

Active Melange er et lett, stripet stoff for åndbarhet og luksuriøs ved siden av hudfølelsen

1/4 glidelås for ventilasjon

En midt baklomme med usynlig glidelås for sikker lagring

teknologier:

SEMI FIT Våre semi-feste plagg er utformet for å passe nær kroppen, men ikke så stramt at du vil føle deg selvbevisst i kaffebaren når du plukker opp en stolpe eller kjøre drikke. Passer for et bredt spekter av kroppstyper og tilbys i våre mest populære stiler.

Grensesnittteknologi: For en sport der følelsen er nært forbundet med ytelse, er grensesnittet mellom rytter og sykkel viktig. Betydningen av en god skjerm er lett å skille mellom: Polstring uten bulk gir komfort for lange miles i salen og beskyttelse mot chafing; Materialvalg driver ventilasjons- og fuktighetsstyring.

Visuell teknologi: Våre moderne liv tvinger oss utendørs til å pendle og trene i mørket, noe som gjør det viktig å være synlig om natten og utvide aktivitetsvinduet ditt på en sikker måte. SUGOIs Zap Collection har alltid opprettholdt våre standarder for design, teknologi og ytelse, samtidig som det gir god synlighet i lite lys og mørke.

Modulær teknologi: SUGOIs modulære klær begynner med vår prisbelønte design og teknologi, og legger allsidighet til kjæresten din. Å kjempe mot elementene etter hvert som dagene blir kortere er vanskelig nok, men været i kyst- og fjellrike omgivelser tar uforutsigbar til et nytt nivå. Vår linje av Modular klær er designet for å forbedre din komfort og ytelse gjennom å endre klima og anstrengelse nivåer.

Stoffarkitektur: Hver idrettsutøver har forskjellige lagringsbehov. På SUGOI jobber vi fra innsiden og gir optimal beskyttelse? Ett lag av gangen? For noe klima. Vi bruker vår hjemmelagde kanadiske ekspertise til å bygge stoffer som beskytter mot ekstremt vær, regulerer temperaturen, strekker seg med kroppen og gir maksimal komfort, slik at idrettsutøvere på alle nivåer kan fokusere på ytelsen.

Regnbeskyttelse: Det er ikke nok å ha biter som feller vannet, bare for å fange varme inni og suge deg med svette. Med RSE Neoshell Jacket introduserte vi verdens mest pustbare vanntette sykkeljakke. I år gjorde vi den beste regnjakken enda bedre med tillegg av Vislon glidelåser, forstørret lommelagring og stormflap og en robust drop gripper. Alle nye Metro Jacket fortsetter historien om åndbar vanntett for 2016 med en stilig regnjakke som kan ta deg av og på på sykkelen, gjennom hele ditt aktive liv.

Termisk regulering: Hver tilstand. Hver tur. Hver trening trenger. Fra den første høstmorgen chill til den dype vinterbiten, oppfyller SUGOI-klærne dine krav til allsidige termiske løsninger under høyytelsesopplæring både på og av sykkelen. Med stoff for alle forhold, har SUGOI ytelsesvarme med pustende isolasjoner som Polartec Alpha®, vindtett beskyttelse av brannmur, og ytelsen stikker som den pustende MidZero og verdens tyngste termisk stoff SubZero. Stoffer er intelligent konstruert ved hjelp av Zone Construction for å oppnå optimal termisk regulering.


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt unik. Hvis du er interessert i Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk runnerinn. Vår omfattende T-skjorter kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte løping & triathlon aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et runnerinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Sugoi RPM Short Sleeve T-Shirt

Typer av ermer
Farge
Glidelåslengde

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up