`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sport HG

Sport HG Technical Double Soft

  • Sport HG Technical Double Soft
  • Sport HG Technical Double Soft

Sport HG Technical Double Soft

Produktbeskrivelse Sport HG Technical Double Soft

Teknisk langermet skjorte med dobbel myk for kvinner SportHG. Med Climatherm thermoregulation teknologi og produsert uten sømmer for maksimal komfort. Kluten er allergivennlige, absorberer svette og fordamper det raskt. Det eliminerer all slags lukt. Utøveren er alltid holdt tørr, ren og på den beste temperaturen.

Hvis du ønsker å kjøpe det beste Dameklær produkter av Sport HG har du funnet den beste plassen på runnerinn. Hos runnerinn jobber vi alltid med de beste merkene som Sport HG for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre løping & triathlon produkter som Sport HG Technical Double Soft. Legg inn bestillingen nå og motta Sport HG Technical Double Soft så fort som mulig.

Spesifikasjoner Sport HG Technical Double Soft

Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk