`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sport HG

Sport HG Compressive Boxer

Sport HG Compressive Boxer

Sport HG Compressive Boxer

  • Sport HG Compressive Boxer
  • Sport HG Compressive Boxer
  • Sport HG Compressive Boxer
  • Sport HG Compressive Boxer

Sport HG Compressive Boxer

Produktbeskrivelse Sport HG Compressive Boxer

Kompresjons boxer bukser. Med Climatherm termoregulering teknologi og produsert uten sømmer for maksimal komfort. Kluten er allergivennlige, absorberer svette og fordamper raskt. Det eliminerer lukt alle slag. Utøveren er alltid holdt tørr, ren og på den beste temperaturen. Med differencial kompresjonssystem for å bedre blodsirkulasjonen. Med karbon fiber: det eliminerer statisk elektrisitet og reduserer muskel kostnader. Det er nyttig for å redusere melkesyre og unngår risiko skader og belastninger. Dekningstiden reduseres også.

Egenskaper:

Kompresjons bukser som tilhører vår Active Plus Carbon linje med differencial kompresjonssystem. Det tilbyr en høy pression på strategiske områder,

God sikkerhet sensasjon. Skaderisiko reducted.

Perfekt for intensiv innsats og for brukere som foretrekker komprimering.

Den slår blodsirkulasjonen og celleoksygenering. Det reduserer 4 slag per minutt.

Den inneholder carbon fiber på strategiske punkter: muskelbelastning er minimert og syre melkesyre nærvær reduseres. Bruker unngår noen fare for skader og utvinning ganger er redusert.

Sømløs og med alle fordelene ved Climatherm yarm: avansert termoregulering, absorpsjon og rask fordamping av svette og lukt.

Maksimal komfort takket være vår 3D-teknologi HG kroppen tilpasningsevne.

Ingen irritasjon, gnagsår eller statisk elektrisitet.

spesifikasjon:

Sammensetning: 5% Resistex Carbon, 7% Microfiber PA, 8% elastan, 80% Climatherm

Vekt: 99

Omsorg:

Vask på 40 ° C

uten balsam

Ikke vask innsiden ut


I tillegg Sport HG i Compressive Boxer kategorien Dameklær fra din nett løping & triathlon butikk kan du finne andre produkter relatert med Tights. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Sport HG hos runnerinn vil du finne et stort variasjon av løping & triathlon produkter som også kan interessere deg. Sport HG er fokusert på innovasjon og forbedre løping & triathlon opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Sport HG Compressive Boxer

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk