`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Spibelt

Spibelt Endurance

Spibelt Endurance

  • Spibelt Endurance
  • Spibelt Endurance
  • Spibelt Endurance

Spibelt Endurance

Produktbeskrivelse Spibelt Endurance

Den SPIbelt ™ Endurance-serien har et stort neopren lomme for å bære alle løpsdagen nødvendigheter. Med bredere elastisk (1,5 "), er dette SPIbelt stabil med tyngre last. Den har 6 løkker for å holde sports ernæring gels og veksler å feste din rase nummer. Den SPIbelt Endurance-serien er utstyrt med reflekterende trim for økt synlighet og har en spesiell, værbestandig fôr som er innlemmet i lommen duken, og legger et ekstra nivå av beskyttelse mot elementene.

spesifikasjoner:

Bounce gratis

6 sløyfer for energi gels

Refleks

Vedlagt veksler om å holde rase nummer smekke

Værbestandig fôr

Lommer utvides til 6 "x 3" x 2 "

Passer midje størrelse 29 "gjennom 50"

VIKTIG: Dette produktet er ikke vanntett. Elementer kan bli utsatt for fuktighet. Vi anbefaler bruk av en vanntett aLOKSAK® re lukkbar pose hvis du bruker med elektronikk eller andre små personlige elementer som må være tørr. Vi foreslår å slå av elektronikk for å hindre indre varme og fukt bygge opp.


Velkommen til våre Spibelt Endurance spesialtilbud! Tenk på runnerinn når du ønsker å fornye dine løping & triathlon materialer. runnerinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Spibelt så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Sekker og magebagger.

Spesifikasjoner Spibelt Endurance

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk