`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Skins

Skins A400

Skins A400

Skins A400

Skins A400

Skins A400

Skins A400

  • Skins A400
  • Skins A400
  • Skins A400
  • Skins A400
  • Skins A400
  • Skins A400
  • Skins A400

Skins A400

Produktbeskrivelse Skins A400

Skinnene A400 kvinner Singlet er tilbake! Men nå er det enda bedre enn før.

Trene hardt og i full komfort med en innebygd, middels innvirkning støtte hylle BH som bidrar til å redusere bryst sprett. I tillegg har vi lagt til flyttbare kopper, slik at du kan tilpasse passform.

Våre innovative A Sømmer bedre holdbarhet og eliminere risikoen for gnagsår mens våre glatt neopren stropper ikke vil grave i skuldrene slik at du er komfortabel med hele treningsøkten.

For å holde kroppstemperaturen i sjakk, har vi tatt vår nye ADAPTIVE Technology, slik at du vil føle deg varmere når det er kjølig og kulere når det er varmt. Det transporterer også fuktighet vekk fra huden din til å holde deg tørr. For ekstra ventilasjon, har vi lagt til noen makt mesh inserts i høy svettesoner.

Bli sett i mørket! Vi har lagt logoer og høydepunkter laget av premium reflekterende glass perle teknologi for å gi 360 graders synlighet i dårlige lysforhold.

Bruk denne toppen med et par av de A400 kvinners lange tights for maksimal ytelse.

400 Fit:

En super behagelig passform, mer presis, målrettet Gradient Kompresjon og i noen tilfeller, et større utvalg av benlengde for menn og ulike kroppsformer for kvinner

Dynamisk Gradient Kompresjon:

Øker oksygentilførsel til arbeidende muskler mens i bevegelse og reduserer melkesyre bygge opp for mer kraft og mindre utvinning tid

Moisture Management:

Holder deg tørr gjennom avansert veke er iboende i alle SKINS stoffer fuktighet trekkes vekk fra huden din, slik at du holder deg tørr og komfortabel

50+ UV beskyttelse:

SKINS ble født i Australia, så vi vet en ting eller to om øve oss i solen. Våre stoffer har en UV-beskyttelse av 50+, som betyr at du kan komme ut og trene hardere uten å bekymre solen relatert risiko.

Warp Strikk:

Stoffet i SKINS er warp strikket med flere fin kvalitet garn for å gi overlegen ytelse Warp strikkede stoffer har ingen naturlig strekk - i stedet, sikrer spandex blanding bestemte nivåer av elastisitet og perfekt kontrollert kompresjon

360 Degree Reflektivitet:

Om dagen sin elegante utseende grafikk laget av førsteklasses reflekterende glass perle teknologi. Om natten, grafikken bli levende for å gjøre deg synlig fra opp til 160 meter unna.

A Sømmer:

A Seam ble utviklet spesielt for teknisk atletisk slitasje sin elegante konstruksjon betyr at det sitter flatt mot kroppen for å eliminere gnaging. Det er også 30% sterkere enn en standard Stich gjøre dine SKINS enda mer holdbar enn før.

ADAPTIVE av HeiQ:

Ved lave temperaturer, binder den unike polymer fuktighet i sin struktur holde deg følelsen varm og tørr. Som temperaturen øker det forandrer sine egenskaper, lanserer lagret fuktighet til overflaten hvor den fordamper og kjøler huden din.


Akkurat nå, Skins A400 er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Dameklær katalog og særlig i vår Undertøy kategori. Vi har en rekke Undertøy som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Skins A400

Alder
Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk