up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvilken type ryggsekk trenger jeg for å løpe?

Når du leter etter en løpesekk, er valgene uendelige. Basert på dine behov, bør du velge den beste som oppfyller dine løpende krav. Adidas , Nike , Asics , New Balance og Mizuno tilbyr en enorm samling av de beste løpesekkene.
Adidas løpeshydreringssekk er ekstremt lett og behagelig at du nesten vil glemme at du har noe på ryggen. Ryggsekken er designet med løperens biomekanikk i bakhodet som holder det vesentlige fra å hoppe rundt og lar deg ha lett tilgang til elementene mens du løper.
Med flere lommer og rom er Adidas løpesekk god nok til å passe alt en løper trenger. Denne kompakte, men romslige ryggsekken er det ideelle valget for løpere.

Hydreringspakken gir håndfrie hydreringsalternativer, praktisk og rikelig lagring, sammen med komforten og holdbarheten som en løper alltid ser etter i en ryggsekk. Uansett om du er en sesongløper, løper off road eller går på stiene, er denne rimelige og lette rennende ryggsekken den perfekte følgesvennen for deg.
Enten du løper på robuste stier eller oppdager nye terrengruter, trenger du en ryggsekk som ligger ved siden av huden din, og det er her New Balance ryggsekken bare gjør det riktig.
Takket være de justerbare stroppene og meshpanelene over brystet som sikrer at du får en tettsittende og behagelig passform, kan du løpe som en fri fugl. Trailløpere ser alltid etter selelommer med glidelås som hjelper dem lett å få tilgang til geler og annen ernæring, telefoner eller nødvendigheter.

clouse menu Lukk