up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Scarpa
360

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

plus
  • 360Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Play videoScarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Spin Ultra er en Scarpa herreløpesko som anbefales hvis du liker utfordringer. Denne modellen gir deg komforten du trenger på steinete terreng. Den øvre delen inkluderer et nettingstoff som favoriserer svetteutgangen for å holde huden tørr lenger. Den inkluderer også en TPU tåhette som beskytter deg mot støt.

For å redusere støt på føttene, inneholder denne versjonen en EVA mellomsåle som beskytter deg mot bergarter gjennom fibrene. Tursko gir deg grepet du trenger på vanlig terreng, stigninger, snø og grus.

Strukturen til disse sportsskoene til menn inkluderer merkets Vibram-såle laget av gummi, men med store pigger som gir den nødvendige trekkraften for å forhindre at du glir, og er 1 millimeter tynnere enn vanlige modeller. Dens lukking er den tradisjonelle med snørebånd og knaster som strekker seg langs vristen. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Spin Ultra er en sti-løpsmodell for toppløpere og treningsentusiaster. Høy ytelse, smidig og responsiv med utmerket polstring og beskyttelse for å kjøre lange avstander og utvidede treningsøkter. Utmerket passform, presis feste, eksepsjonell respons og et høyt dyptrykk.

spesifikasjoner:

ØVERSTE: I tråd med applikasjoner i varmforseglet TPU-film, integrert med en støtbestandig 3D TPU-tåhette. Tunge i lett og pustende stoff med lomme for snørebånd. Den øvre omslutter foten som en sokk takket være Sock Fit LW-konstruksjonssystemet, og unngår trykkpunkter og sikrer maksimal komfort og presisjonspass.

LACING: Lacing system integrert med øvre.

SOLE: Velox LB Max såle med mellomsåle i komprimert medium tetthet EVA, innsatser i lav tetthet EVA på hæl og forfoot for å sikre maksimal støtdemping og ergonomisk ESS innsats for å sikre stabilitet. Vibram ® Litebase-teknologien har fordelen av å redusere tykkelsen på yttersålen for en balanse mellom følsomhet og beskyttelse på steinete terreng. Høy grep og trekkraft på alle terreng takket være Vibram ® Megagrip-forbindelsen; yttersålen har 4 mm dype mellomrom som letter utjevning av jord på steinete og gjørmete terreng, noe som gjør dem mer effektive.

Vekt: 270g


I tillegg Scarpa i Spin Ultra Trail Running Shoes kategorien Herresko fra din nett løping & triathlon butikk kan du finne andre produkter relatert med Terrengløping. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Scarpa hos runnerinn vil du finne et stort variasjon av løping & triathlon produkter som også kan interessere deg. Scarpa er fokusert på innovasjon og forbedre løping & triathlon opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Skobredde
Eneste teknologi

Tecnologias Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (24)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Beste løypesko i fjellet!

-

Den beste skoen jeg noensinne har hatt. Verken Dynafit eller Salomon kan slå sålen når det gjelder grep. Uslåelig på steinete underlag og like lett som en fjær.

Ultra spin ultra

-

Nylig mottatt sko av veldig god kvalitet. Suverene farger. Å se i tide. Passer ikke veldig høyt.

Scarpa spin ultra

-

Gode sko for ruter opp til 30, 40 km. Veldig god såle med et spektakulært grep.

Uitra sentrifugeringssko

-

drop, og fantastisk demping med fluorescerende farger som gir trinnet fart. et flott produkt designet for de som vil bite stien

Favorittløypeskoene mine

-

For meg er det ingen bedre trail-tennissko, behagelig og utmerket grep.

Perfekt

-

De er veldig komfortable og nøyaktig størrelse

Tommel opp. topp

-

Flott sko! Første gang du setter den på, vil du merke den gode passformen!

Ultra spin sko

-

Vakker sko som gir komfort i passform og utmerket grep. Passer for alle typer ruter.

Scarpa

-

det beste jeg noensinne har hatt. høy kvalitet og holdbarhet, bra for steinete terreng, de er som tøfler hjemme. veldig komfortabel. De neste jeg kjøper kommer fra dette merket

Ultra spin sko

-

For meg er det lett å si at det er en utmerket sko for kort avstand til ultraløyper, behagelig, polstret, men presis på samme tid, den beste blandingen for de som ikke vil ha tre eller fire sko for alle behov ... det er den tredje par som jeg kjøper!

Utmerket tennis

-

Jeg elsker disse Scarpa-modellene, de har utmerket grep og er veldig behagelige og dynamiske.

Utmerket passform og hold

-

Passformen er presis, behagelig, men foten er fortsatt fast. Komfortabel, men likevel responsiv demping. Utmerket såle ... Vibram er toppen på markedet

Scarpa spin ultra

-

Utmerket sko som kombinerer dynamikk og demping. Veldig bra grep. Veldig behagelig passform. Lys. Et veldig høyt knirkende problem fra yttersålen til begge skoene. Veldig irriterende for å trene alene eller i en gruppe, for etter 30 minutter bråker det med hvert trinn. Forespørsel om sav. Venter på retur.

Ultra spin sko

-

Ankom lørdag testet jeg den på søndag på en "blandet" løype jeg kjenner i fjellene i Comosjøen. De jobber!

Scarpa spin ultra 2

-

Utmerket løypesko for mellom- og langdistanse. Jeg setter spesielt pris på komforten, dynamikken, grepet, motstanden mot slitasje og dens vekt. Den beste modellen etter min mening!

Ultrasnurr sko

-

Très komfortabelt, utmerket accroche. Très satisfait de mon achat après 150 km og 10000m de D +.

Scarpa

-

Toppsko til allsidig bruk! Lett, stabilt, bare flott. Kult design.

Scarpa spinner ultra

-

Toppsko til allsidig bruk! Lett, stabilt, bare flott. Kult design.

Scarpa snurrer en tøffel

-

Det er den beste løypeskoen jeg noensinne har hatt. Den har alt du trenger. en effektiv steinbeskyttelse, en eksepsjonell demping av passform og komfort som motstandsdyktig netting. Jeg satte mitt par splitter nye SCARPA SPIN ULTRA i starten av TOR 130, og de gjorde hele løpet.

Scarpa spinner ultra

-

Skam det er ikke bare litt mer fleksibelt! Hele skoen prøver å rulle anklene dine i teknisk terreng i stedet for at skoen støper litt rundt i terrenget. Å, og snørene suger! - Hvorfor kan ikke skoprodusenter lage gode og lange nok snøringer? Så nær å være en flott sko ...

Utmerket produkt

-

Testet med en lengde på 60, skuffet det ikke. Godt polstret, men lett, behagelig og lydhør for å være ultra.

Scarpa spin ultra

-

Flott passform og veldig godt grep

Ultra spin sko

-

Toppsko for lang distanca, utmerket for tekniske trailere som allerede brukt av spin-rs

Scalpa spin ultra 2

-

Utmerket Trail modell for medium og lang avstand .-

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up