`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Salewa

Salewa Transflow 3L

Salewa Transflow 3L

  • Salewa Transflow 3L
  • Salewa Transflow 3L
  • Salewa Transflow 3L

Salewa Transflow 3L

Produktbeskrivelse Salewa Transflow 3L

Dette 3 liter hydreringsreservoaret er fri og helt reversibel, noe som gjør det enkelt å rengjøre grundig.Velkommen til vår Salewa Transflow 3L spesiell avtale. Hos runnerinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt løping & triathlon utstyr, men også ekspertinformasjon om løping & triathlon produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Hydrering head-to-head.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket

-

Veldig utmerket fuktighetspose, nå er de magre dagene over. Ubeskrivelig kvalitet

Salewa transflow

-

Vi kjøpte to av disse, og vi er ganske fornøyd med dem! 3.0L kapasitet slik at vi har nok vann i flere dager om vinteren eller for en lang varm dag i friluft. Når tømme den vekter nær ingenting og det er veldig lett å vaske den innvendig

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk