`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Rudy project

Rudy project Stratofly

  • Rudy project Stratofly
  • Rudy project Stratofly
  • Rudy project Stratofly

Rudy Project Stratofly

Produktbeskrivelse Rudy project Stratofly

Stratofly er en sportsbriller som kombinerer mange av de funksjonelle egenskaper av de mest elskede modeller med en enkel, grunnleggende design, tilgjengelig i åtte attraktive fargeversjoner.


Stratofly har ingen slip, myk gummi terminal tips og den nyeste generasjonen Ergo IV justerbar nesestykke, for en perfekt passform og for å lette luftutskiftning.


Justerbar Nose Piece:


Justerbare nesestykker er utrolig komfortable og tilbyr en eksepsjonell passform for enhver form av ansiktet. Dette systemet kan også brukes til å justere glassene? høyde og avstand fra ansiktet for å forhindre dugg.


Anti slip system:


Ikke minst takket være sine ergonomiske tempel terminaler med anti slip gummiinnsatser, holde disse brillene sagt, sikre en perfekt passform, maksimal komfort og eksepsjonell grep under alle forhold.


Tenker du på og kjøpe Rudy project Stratofly? Dette er en av stjerneproduktene hos runnerinn, nett løping & triathlon butikken. Prisen er 79.99 $, begrenset tid! Hos runnerinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Rudy project til den beste prisen. Alle våre løping & triathlon produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Rudy project Stratofly

Skjønn
Alder
Linsetype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stratofly

-

bra produkt !!!

Store solbriller

-

Svært komfortable og lyse briller, verdt pengene sine.

Det er en god farge.

-

Den har og elsker StratoFly, Dette er den tredje. Denne gangen, blant annet flere typer og ønsker fargen svart gruppen, men vi skulle velge bare på bildet er veldig kul i våpenmetall-ish tekstur. Dette mål hvis noen problemer ikke i denne prisklassen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk