up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powergym

Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple

plus
  • Play videoPowergym Recoplus Box 15 Units Pineapple
  • Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple

Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple

Produktbeskrivelse Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple

RECOPLUS


Suppler med karbohydrater, proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler


Potent bærer av innlegget trening ernæring


BESKRIVELSE


Under fysisk trening og på grunn av muskelspenninger, hormonelle faktorer som kortisol og økningen i frie radikaler, blir muskelfibrene revet og, i tillegg, energireserver, spesielt glykogen, også avta sammen med nivåer av glutamin, forgrenede aminosyrer og vitamin E.


Vår organisme, når øvelsen er ferdig, er nå i en tilstand av utvinning, er stoffskiftet mottakelig for utvinning av næringsstoffer og kan regenerere muskelstrukturer og gjenopprette reserver av energi som har blitt redusert eller brukt opp.


Recoplus er en potent, komplett sports utvinning supplement, anbefales for enhver idrettsutøver og i utgangspunktet gir følgende næringsstoffer;


* Karbohydrater; som naturlig stimulerer insulin, noe som bidrar til å indusere en ren syntese av proteiner og for å lade opp energi butikker i muskelen (glykogen).

* Proteiner; gi nok aminosyrer til å fornye og forbedre muskel strukturer skadet under trening for å kunne møte nye tiltak.

* L Leucine; "Nøkkelen" aminosyre å starte dannelsen av muskelprotein

* Quercetin; en bioflavonoid med en potent antioksidant virkning som lindrer overskudd av frie radikaler som produseres under trening, bedre etter trening utvinning.

* Multivitamin mineral kompleks; som inneholder, blant andre: vitamin E, vitamin C, sink, selen, natrium og kalium som hjelper med generell organisk utvinning.


Sports ernæring og kosttilskudd med Recoplus er svært effektiv og anbefales spesielt for;


* Gjenopprette energinivå. Unngår følelsen av tretthet.

* Akselererer utvinning, slik at nye tiltak for å bli møtt før.

* Potenserer regenerering av muskel for optimal ytelse.

* Bekjemper handlingen av frie radikaler, potent antioksidant virkning.


Recoplus er en komplett og effektiv utvinning supplement som fungerer for noen sport.Anbefalte daglige dosen

MIX 80g. (1packet) i 300ml. vann rett etter trening. Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen.

Dosis Diaria recomendada


TEKNISKE SPESIFIKASJONER


Ernæring fakta

(Per 100g.)

Energi: 367 Kcal.

Proteiner: 25 g.

Karbohydrater: 64,8 g.

Fett: 0,86 g.


Næringsinnhold

(Per 80 g.)

L Leucine: 3 g.

Quercetin: 500 mg.

Kalium: 300 mg.

Vitamin C: 180 mg.

Vitamin E: 30 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Sink: 10 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6 mg.

Vitamin B6: 1,4 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B1: 1100 mcg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


PRESENTASJON: Skjerm boks 15 pakke


SMAK: Pineapple


Allergener

Holdige produkter som stammer fra melk og soya. Kan inneholde spor av gluten


Spørsmål og svar


I hvilke tilfeller er det anbefalt å ta Recoplus?

Når det er fysisk aktivitet av en viss intensitet eller treningsmengde, kan du ta denne sportslige supplement. I styrke eller opplæring maskin øvelser, fra 30 minutter varighet eller for aerob trening på mer enn 45 minutter. varighet. Utvinning av energireserver., Er regenerering av muskel og reduksjon av oksidativt stress oppnås ved å ta de sports supplere Recoplus like etter trening og et riktig utvinning er nødvendig for en forbedring. Med bruk av Recoplus en følelse av energigjenvinning og en reduksjon av tretthet og muskelsmerter skal bemerkes etter trening.

Videre i svært intens trening eller som av en stor arbeidsbelastning, Går Recoplus like etter behandling bidrar til å opprettholde immunforsvaret i skjønneste orden, og for å bekjempe frie radikaler som produseres sammen med bedring i sports ernæring


Er det best å ta Recoplus hver dag, eller bare trening dager?

Ta det bare på treningsdager, etter trening.


Bør jeg ta en hvilepause?

Nei, faktisk, hvis du trener med en viss intensitet eller du har en stor treningsmengde, er Recoplus en grunnleggende supplement og er nødvendig for en energisk og muskuløs utvinning.


Hva er forskjellene mellom de Recuperox, Glutapower og Recoplus sport kosttilskudd?

Prinsippet forskjellen ligger i det faktum at Recoplus er en integrert sport supplement som fungerer som en sportsbil supplement for alle idretter når målet er å gjenopprette enten muskuløs eller organisk energi, spesielt lindre oksidativt stress og hyper-kortisolemi iboende til noen innsats.

Sports supplement Glutapower er en regenerator som er sentrert mer på utvinning av vev som er blitt skadet under trening, spesielt muskuløs trening. Dette tillegget er svært godt egnet for tunge treningsbelastninger og når trening stiger 5 eller 6 timer med trening per uke.

Sports supplement Recuperox er en potent antioksidant som er svært godt egnet i idrett som krever en forbedring i utvinning og regenerering i noen strukturer som har blitt skadet under trening som muskelvev eller bindevev mellom leddene, også etter en skade.

Det er også lindrer dreven oksidativt stress etter intens eller svært utvidet trening og brukes i noen tilfeller med sports supplement Flex skaffe en utmerket synergisk effekt på leddene.


Kan disse sport kosttilskudd utfylle hverandre eller tas sammen?

Ja de kan utfylle hverandre og det er ingen kontraindikasjoner mellom dem. Du må ta hensyn til at det er den treningsbelastning og / eller intensiteten i treningen som avgjør behovet for å innføre flere kosttilskudd for å forbedre energisk utvinning, muskuløs regenerering eller beskyttelse og gjenoppretting av ledd.


Bør jeg ta noen ekstra protein konsentrater?

Hvis du har betydelig muskelsvinn, ja fordi du trener for å forbedre muskelmasse eller fordi du har tung muskel stress på grunn av den type trening som du deltar i. Det anbefales at du ikke overskrider et absolutt maksimum 2,5 g protein per kg kroppsvekt per dag


Hva er forskjellen mellom sport kosttilskudd RECOPLUS og GLUTAPOWER.

Spørsmålet allerede besvart ovenfor, men kort; sports supplement RecoPlus er en grunnleggende, komplett, integrert regenerator og idrett supplement Glutapower er mer spesielt for muskler for veldig intens trening.Etter trening; Hvilken idrett supplement er bedre, RECOPLUS, GLUTAPOWER ELLER BCAA'S?

Hvis du må bare velge en sport supplement regenerator, er Recoplus integrert, grunnleggende regenerator par excellence, så først ville være Recoplus, da, avhengig av intensiteten av øvelsen du kan inkludere andre regenerators som Glutapower, Recuperox eller Power BCAA.


Hva er forskjellene mellom sport kosttilskudd Recuperox og Recoplus

Recoplus er integrert, grunnleggende regenerational sport supplement for enhver idrettsutøver. På den annen side, ikke Recuperox ikke gjenvinne energilagre, for eksempel, men er en regenerator av ledd og muskler, også reduserer det oksidative stresset sammen med dens konsekvenser når det er på grunn av overdreven øvelse: Overdreven betennelse, saktebevegende, tidlig cellulær aldring etc.


Ikke vent lenger og kjøp Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple. For annen informasjon om egenskapene til Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple kan du komme i kontakt med runnerinn gjennom vår kontakt side. runnerinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Oppblåsbare hoppeslått for løping & triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Oppblåsbare hoppeslått vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Sports tilskudd artikler.

Spesifikasjoner Powergym Recoplus Box 15 Units Pineapple

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up