up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powergym

Powergym Isopower 30 Units Orange

plus
  • Play videoPowergym Isopower 30 Units Orange
  • Powergym Isopower 30 Units Orange

Powergym Isopower 30 Units Orange

Produktbeskrivelse Powergym Isopower 30 Units Orange

Karbohydrat BASERT elektrolytisk drikke med vitaminer og mineraler

Bidrar til opprettholdelse av nivåer av utholdenhet i langvarig trening.

Under fysisk trening vi taper væske, natrium og kalium, bringer denne med seg et viktig tap av ytelse som mosjon er forlenget sammen med en funksjonell forringelse i muskler og sener.

ISOPOWER er en sports supplement som bidrar til å rehydrere, utvinne fluider og spesielt natrium- og kalium tapt, slik at en økning i ytelse ved også å tilveiebringe karbohydrater og antioksidanter.

ISOPOWER inneholder moderat høye mengder av natrium og kalium som har blitt vitenskapelig vist seg å være effektiv for rehydrering.

Natrium er viktig fordi det stimulerer absorpsjon av både glukose og vann gjennom tynntarmen, og er det ion som mest favoriserer ekstracellulære hydrering.

Kalium, i mellomtiden, er den viktigste ioner når det gjelder utskifting av vann i de intracellulære kamre; dets tilsetning til formelen tillater en riktig hydratisering.

Mengden av natrium som finnes i ISOPOWER er mer enn de fleste konvensjonelle drikkevarer på markedet som inneholder lave mengder av salt, utilstrekkelig til å gi rehydrering.

En ny funksjon i ISOPOWER er tilsetning av antioksidanter som vitamin E eller C, selen og spesielt den nødvendige mengde Pycnogenol, for å bekjempe overskudd av frie radikaler som produseres under trening og som reduserer ytelsen.

Pycnogenol, en naturlig antioksidant, er vist å ha en rask absorpsjon og en antiinflammatorisk virkning under intens trening. Denne sports supplement hindrer også muskelkramper og muskelsmerter under og etter trening. Biotilgjengeligheten og sin raske handling er to svært viktige faktorer å ta hensyn til i sin inkludering i formelen.

Inkludering av karbohydrater og L-Glutamin bidra til å øke den intestinale absorpsjon av vann og natrium, og gir energi under fysisk trening, å sette tilbake angrep av tretthet. På grunn av den høye natriuminnholdet i denne sports supplement, er det en god idé å spørre legen din om en lav salt diett er indikert.

ONCE OPEN, oppbevares i kjøleskap

SPORTS SUPPLEMENT UTEN aspartame. INNEHOLDER MÅL

Anbefalte daglige dosen: Bland 40g (3 doser) i 500 ml vann, ta under trening eller etter trening for å unngå dehydrering.

SPESIFIKASJONER:

Ernæring fakta (100 g.)

Energi: 362 Kcal.

Proteiner: 1,58 g.

Karbohydrater: 88,9 g.

Hvorav sukkerarter: 53,6 g.

Fett: <0,5 g.

Herav mettet: 0 g.

Fiber: 0 g.

Natrium: 0,98 g.

Næringsinnhold (40 g.)

Pinus pakke: 156 mg.

L Glutamin: 516 mg.

Natriumklorid: 990 mg.

Kalium citrate 536 mg.

Kalsiumfosfat: 257 mg.

Magnesiumkarbonat: 132 mg.

Vitamin C: 80 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Vitamin E: 12 mg.

Sink: 9,6 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6,5 mg.

Vitamin B6: 3,8 mg.

Vitamin B1: 2,7 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


Powergym Isopower 30 Units Orange er det perfekte produktet for å nå dine løping & triathlon mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Sports tilskudd produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Oppblåsbare hoppeslått produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på runnerinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Powergym som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Powergym Isopower 30 Units Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up