up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Powergym

Powergym Isopower 1600 g Orange

plus
  • Play videoPowergym Isopower 1600 g Orange
  • Powergym Isopower 1600 g Orange

Powergym Isopower 1600 g Orange

Produktbeskrivelse Powergym Isopower 1600 g Orange

ISOPOWER


Karbohydrat BASERT elektrolytisk drikke med vitaminer og mineraler


Bidrar til opprettholdelse av nivåer av utholdenhet i langvarig trening.


BESKRIVELSE


Under fysisk trening mister vi væsker, natrium og kalium, bringer dette med seg en viktig tap av ytelse som trening er forlenget med en funksjonell forringelse i muskler og sener.


ISOPOWER er en sports supplement som bidrar til å rehydrere, utvinne fluider og spesielt natrium og kalium tapt, slik at en økning i ytelse ved også å tilveiebringe karbohydrater og antioksidanter.

ISOPOWER inneholder moderat høye mengder av natrium og kalium som har blitt vitenskapelig vist seg å være effektiv for rehydrering.


Natrium er viktig fordi det stimulerer absorpsjon av både glukose og vann gjennom tynntarmen, og er den mest ion som favoriserer ekstracellulære hydrering.

Kalium, i mellomtiden, er den viktigste ion når det gjelder utskifting av vann i de intracellulære; dets tilsetning til formelen tillater en riktig hydratisering.


Mengden av natrium som finnes i ISOPOWER er mer enn de fleste konvensjonelle drikkevarer på markedet som inneholder lave mengder av salt, utilstrekkelig til å gi rehydrering.


En ny funksjon i ISOPOWER er tilsetning av antioksidanter som vitamin E eller C, selen og spesielt den nødvendige mengde av Pycnogenol, for å bekjempe overskudd av frie radikaler som produseres under trening og som minsker ytelse.


Pycnogenol, en naturlig antioksidant, har vist seg å ha en rask absorpsjon og en anti inflammatorisk handling under intens trening. Denne sports supplement hindrer også muskelkramper og muskelsmerter under og etter trening. Biotilgjengeligheten og sin raske handling er to svært viktige faktorer å ta hensyn til i sin inkludering i formelen.


Inkludering av karbohydrater og L Glutamin bidra til å øke den intestinale absorpsjon av vann og natrium og gir energi under fysisk trening, å sette tilbake angrep av tretthet. På grunn av den høye natriuminnholdet i denne sports supplement, er det en god idé å spørre legen din om en lav salt diett indikeres.


ONCE OPEN, oppbevares i kjøleskap


INNEHOLDER MÅL
Anbefalte daglige dosen

Bland 40g (3 doser) i 500 ml vann, ta under trening. Ikke overskrid daglige anbefalte dosen.


TEKNISKE SPESIFIKASJONER


Ernæring fakta

(Per 100g.)

Energi: 362 Kcal.

Proteiner: 1,58 g.

Karbohydrater: 88,9 g.

Fett: <0,5 g.


Næringsinnhold

(Per 40 g.)

Pinus pakke: 156 mg.

L Glutamin: 516 mg.

Kaliumcitrat: 536 mg.

Kalsiumfosfat: 257 mg.

Magnesiumkarbonat: 132 mg.

Vitamin C: 80 mg.

Vitamin B3: 16 mg.

Vitamin E: 12 mg.

Sink: 9,6 mg.

Jern: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6,5 mg.

Vitamin B6 3,8 mg.

Vitamin B1: 2,7 mg.

Vitamin B2: 1,4 mg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotin: 50 mcg.

Selen: 39 mcg.

Vitamin B12: 2,5 mcg.


PRESENTASJON: Container med 1.600 g. pulverform. Med tilsatt sukker og søtstoffer.


SMAK: orange


Allergener

Kan inneholde spor av melk, soya og gluten.

Inneholder ekstrakter av graderte planter, som sikrer innholdet av aktive bestanddeler og deres effektivitet.Spørsmål og svarKan jeg ta mer enn en pakke Isopower per dag?

Doseringen av næringsstoffer pr pakke eller per tiltak vises på pakken eller etikettene på flaskene med Isopower.

Det er ikke et problem hvis du trenger en annen, senere dosering på grunn av svært utvidet fysisk aktivitet.


I stedet for å fortynne 40 g av Isopower i 500 ml vann, kan jeg fortynne 80 g i 1 liter?

Ja, forblir den samme proporsjon.

I tilfelle av forlenget fysisk aktivitet når det er utstrakt svette på grunn av varmen, kan det være hensiktsmessig å blande en pakke, eller 40 g, i 750 800 ml vann for å favorisere utvinning fra vanntapet enda mer.

Når den fysiske aktiviteten er ferdig, kan du bruke en pakke, eller 40g, av Isopower oppløst i 500 ml vann som en regenerator av glykogen reserver samt tapt vann.


Når jeg oppløse Isopower i vann, er det en brun innskudd som ikke vil løse seg opp, hvorfor dette er?

Dette er en del av Pine ekstrakt som er mindre oppløselige, men er ikke i det hele tatt er viktig, er det furu ekstrakt hva inneholder procyanidiner som unngår muskelkramper.


Hvorfor Isopower noen ganger skifte farge?

Isopower inneholder forskjellige naturlige ekstrakter, som også har naturlige fargestoffer, som i alle naturlige ekstrakter, dette fører noen ganger til en liten endring i fargen på produktet uten å mene en hvilken som helst forringelse i kvaliteten av produktet.


Som er bedre; Isopower eller Isopower Gel? Betyr Isopower Gel hydrat som Isopower?

Dette spørsmålet har blitt besvart før, betyr Isopower Gel ikke hjelpe hydrering på samme måte som Isopower. Isopower Gel brukes når vi trenger ekstra energi for en tung energisk etterspørselen under trening på et bestemt tidspunkt


Jeg bruker Isopower for hydrering, både under trening og konkurranse. Som Isopower inneholder hydrater, og måtte ta gels og energi barer, bør jeg kombinere det med andre isotonika (eller rent vann), for å sørge for at jeg møte min riktig time inntak av hydrater?

Som med absolutt alle slags gel, bør det tas med vann bare for å sikre at konsentrasjonen er riktig, slik at det absorberes raskt, og for å unngå gastrointestinale problemer.


Kan jeg ta Isopower Gel i stedet for vann? Kan du ta Isopower Gel sammen Isopower? Hvorfor kan du ikke ta Isopower Gel og deretter Isopower?

Det er tilrådelig, absorpsjonen ved en tarmnivå er meget forskjellig, blant annet på grunn av konsentrasjonen av sports supplement i sammenligning med konsentrasjonen av blod.

Noen gastrointestinale problemer har blitt rapportert som er blitt provosert av enkelte geler på grunn av slag av karbohydrater inneholdt, som i stor grad øke osmolariteten, og også på grunn av ta dem med drikkevarer som inneholder mineraler og / eller karbohydrater.

Isopower Gel har en lav osmolaritet i sammenligning med standard gels, de absorberes godt, og også inneholder nesten dobbelt så mye karbohydrater av konvensjonelle gels !!!

Du kan inkludere Isopower Gel i din sports ernæring noen 20 minutter etter å ha tatt Isopower. Husk at Isopower Gel bør alltid tas med vann, akkurat som alle gel på markedet, om den har mer eller mindre vann i komposisjonen.

I konkurranse, ta Isopower Gel noen meter før en klargjøring punkt, og alltid med vann.


Hvis du er interessert i Powergym Isopower 1600 g Orange, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Oppblåsbare hoppeslått produktnavnet fra merket Powergym har den høyeste produksjon skvaliten. Powergym designer eksklusive løping & triathlon produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Powergym Isopower 1600 g Orange idag!

Spesifikasjoner Powergym Isopower 1600 g Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up