up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Powergym

Powergym Creaplus 280 Units

plus
  • Play videoPowergym Creaplus 280 Units
  • Powergym Creaplus 280 Units

Powergym Creaplus 280 Units

Produktbeskrivelse Powergym Creaplus 280 Units

CREAPLUS


AVANSERT formelen for maksimal effektivitet Kreatin


Øker styrke, kraft, muskelmasse og motstand mot tretthet.


BESKRIVELSE


Kreatin med høy ytelse transportsystem. Større absorpsjon og biotilgjengelighet. Bedre fordøyelighet.


CREAPLUS fra PowerGym er den eneste formel designet for å forbedre absorpsjon og oppbevaring av muskel kreatin og dermed få bedre effektivitet enn fra andre kosttilskudd.

New CREAPLUS inneholder glycin som forbedrer fordøyelses pH, unngå overdreven surgjøring og muligheten for å omdanne kreatin til kreatinin, og med hvilken absorpsjon og toleranse overfor produktet er forbedret.


PowerGym deltok i en vitenskapelig studie på kreatin utført av CAR * Barcelona med bodybuilding utøvere der de bekreftet effektiviteten av kreatin og korrekt dosering regime for best ytelse forbedring.


Tilskudd med CREAPLUS øker styrke, muskelmasse, strøm og motstand mot tretthet.


Den innovative formelen for CREAPLUS inneholder;

Nok høy glykemisk indeks karbohydrater for å stimulere produksjonen av insulin, og derfor til å lagre en større mengde av kreatin i muskelen.


For å stabilisere og forbedre effektiviteten av insulin krom (III) klorid ble tilsatt.


Creaplus gir også fosfater, som øker dannelsen av muskulær fosfokreatin sammen med tilgjengeligheten av fosfat for oksydativ fosforylering, noe som kan øke anaerob ytelsen.


CREAPLUS inneholder taurin Y magnesium for å holde magnesium-ion tilgjengelighet for å stabilisere de energetiske fosfatforbindelsene (ATP PC) i muskelen.


Hver porsjon inneholder 7g av høy renhetsgrad, lab klasse kreatin monohydrat


Anbefalte daglige dosen

7 CREAPLUS kapsler per dag fordelt utover dagen sammen med fruktjuice.

Ikke overskrid den anbefalte daglige dosen.* CAR Centre de Alta Rendimiento High Performance CentreTEKNISKE SPESIFIKASJONERNæringsinnhold

(Per kapsel)

Kreatin Monohydrate: 500 g.

Taurine: 67,5 g.

Glycine: 21,3 g.

Fosfor: 19,29 mg.

Magnesium: 12,27 mg.

Natrium: 3,4 mg.

Kalium: 1,75 mg.

Selen: 11,8 mcg.

Krom: 3,74 mcg.PRESENTASJON: Jar of 280 kapslerSpørsmål og svar


Hvorfor CREAPLUS inneholder andre næringsstoffer i tillegg til kreatin monohydrat?

Fordi det er vitenskapelig påvist at inkludering av enkelte næringsstoffer i sport kosttilskudd som høy glykemisk indeks karbohydrater og insulin potensiatorer forbedre akkumulering av muskel kreatin og homogen svar på supplement.


Er det virkelig en forskjell mellom å ta CREAPLUS og kreatin på egen hånd?

Det er mange skeptikere som ikke har oppnådd resultater med kreatin på egen hånd og som har deretter tatt CREAPLUS og har gjort utrolige forbedringer til sin styrke, kraft og muskelmasse. Prøv det, ingen har noen gang angret tar dette sports supplement.


Er det sant at du tar CREAPLUS etter trening er enda mer effektiv?

Det er sant at CREAPLUS supplementation tatt av personer som gjør eller ikke inkluderer trening gir ulike resultater. Det er en forbedring i akkumulering av kreatin når tillegget er tatt på tidspunktet for trening. Hva er ikke helt klart, er om det bør tas rett etter trening. Dersom oppgaven er en faktor som forbedrer akkumulering av muskel kreatin, ta supplement like før eller like etter trening kunne favorisere en økning i retensjonen av kreatin.


Er kreatin doping?

Nei, det er kreatin en sportsbil supplement som ikke anses å være en doping substans.


Er påstandene om at kreatin kan føre til nyreproblemer sant?

Ifølge de nyeste vitenskapelige studier, gjør sport kosttilskudd som inneholder kreatin ikke påvirke noen av de blodparametre som bestemmer helsen til utøverne, inkludert nyre og leverfunksjon. Det er kontra indisert for nyre pasienter. Enhver person med noen patologi bør bare ta kosttilskudd under streng medisinsk kontroll. Hvis du ønsker mer informasjon kan du lese artikkelen om kreatin som du finner på denne nettsiden i ernæring SCIENCE magasinet problemet Nº 17.


Når legger du merke effektene av CREAPLUS tilskudd?

Virkningene på forbedring i energi, styrke og kraft kan føles etter en uke med tilskudd. Den økning i muskelmasse kan sees etter 6 uker, og det anbefales at regimer av 3 måneders varighet følges for å oppnå en merkbar forbedring muskel.


Er kreatin bare nyttig for fitness, muskulatur, styrke osv?

No er det effektivt for enhver intervallic sport hvor det er behov for maksimal eller sub maksimal effekt med intervaller på lavere intensitet. Eksempler på disse er fotball, basketball, håndball, mountain biking etc.

Men i sport som involverer større utholdenhet, CREAPLUS kan brukes som en sportsbil supplement å frata starten av utmattelse på grunn av sin laktat dempende effekt.


Er noen Karbohydrat produktet kompatibelt eller nødvendig med CREAPLUS?

Det er helt forenlig, men er formelen for Creaplus klar for fullstendig absorpsjon, så det er ikke nødvendig å konsumere karbohydrater med Creaplus. Creaplus har allerede alle de nødvendige bærestoffer (karbohydrater, fosfater, taurin osv) for at det skal være fullt ut effektiv.


Hva er effektiv vekt dosering avhengig av kroppsvekt og trening type?

Som en generell regel, er doseringen på etiketten korrekt og er basert på en utøver som veier 70Kg. Doseringen til kroppsvekt per dag er 1,54g av CREAPLUS per kg kroppsvekt i løpet av lasting fase, og 0,35g av CREAPLUS per kg kroppsvekt i vedlikeholdsfasen. Under lastefasen, er det viktig at de doseringer av CREAPLUS er delt opp i løpet av dagen, med måltider og en etter trening i maksima av 36 g CREAPLUS oppløst i 300 ml vann.

Sjekk POWER forklaring på CREAPLUS for spesifikke anbefalinger om dosering avhengig av type idrett og målsettinger.


For hva kroppsvekt er etiketten spesifisert?

For en person som veier 70Kg.


Bør CREAPLUS tas før eller etter måltider?

Dette tillegget kan tas med maten som om det var vannet som du vanligvis drikker med maten.Hva skal jeg gjøre hvis jeg har diaré bare etter å ta kreatin? Er det folk som er allergisk mot kreatin?

Vi vet ikke om noen som har vært allergisk mot kreatin. Det er folk som er følsomme for kreatin eller som ikke absorbere det hele tatt godt, er dette løst ved å ta CREAPLUS under måltid, og ta en dose rett etter trening. CREAPLUS kommer allerede med et dempesystem for de utøvere som kan ha problemer med surhet som kan være forårsaket av kreatintilskudd.


Hvorfor er det andre creatines som sier at de er absorbert bedre, hvorfor er de mer løselig?

Den mest kjente formen for kreatin og det som virkelig har vist seg å fungere er kreatin monohydrat. Andre kreatin salter inneholder mindre kreatin per molekyl og er derfor mer løselig.


Kan jeg ta Creaplus kontinuerlig eller skal jeg ta hviler?

Det synes som det beste rutinen er å ha en last fase som indikert, fulgt av en vedlikeholdsfase på 2 måneder. I alt det ville bety en 3 måneders regime og deretter en hvileperiode for en måned før du starter en ny last fase.


Fullfør bestilling av Powergym Creaplus 280 Units med vår Oppblåsbare hoppeslått utvalg og Sports tilskudd artikler. Naviger gjennom andre løping & triathlon kategorier på runnerinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på løping & triathlon utstyr, og få alle dine Sports tilskudd utstyr til den beste prisen, 100% garanti på runnerinn!

Spesifikasjoner Powergym Creaplus 280 Units

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up