`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Petzl

Petzl Actik Core

  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core

Petzl Actik Core

Produktbeskrivelse Petzl Actik Core

Det oppladbare ACTIK CORE hodelykt har 350 lumen av makt som sammen med sin blandet bjelke, gjør det ideelt for utendørs aktiviteter som fjellklatring, løping, fotturer og backpacking. En HYBRID hodelykt som kommer med CORE, et batteri som er oppladbart via standard USB-port. Den er kompatibel med standardbatterier uten behov for en adapter. Red belysning bevarer nattsynet og hindrer blending andre medlemmer av gruppen. Dens reflekterende hodebånd hjelper deg å bli sett når en lys skinner på den, og er utstyrt med en nødsituasjon fløyte for redningssituasjoner.

Egenskaper:

Multistråle hodelykt designet for nærhet belysning, bevegelse og avstand visjon. Hvitt og rødt lys for nattlige stealth.

Enkelt lade via batteriet via mikro-USB-port.

ACTIK CORE er en HYBRID hodelykt: det kommer med CORE oppladbart batteri, og er også kompatibel med tre AAA / LR03 batterier.

Justerbart elastisk hodebånd med akutt fløyte.


Elsker du løping & triathlon? Få din Petzl Actik Core og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Petzl gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Elektronikk for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive løping & triathlon modellene mulig har de fleste av våre Belysning artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Petzl Actik Core

Belysningstype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (39)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Pålitelig, økonomisk

-

Jeg bruker denne lanternen i hver kampanje. Han gikk med seg i regnet, lanternen falt flere ganger, men det virker perfekt. Batteriet har aldri unnlatt å utlades til null, en stor kapasitet.

Komfortabelt lys

-

Godt komfortabelt lys med god sikt. Synd at de ikke har gjort noe forsøk på vanntett dette i det hele tatt, du kan nesten se gjennom tilkoblingen i batterirommet, vil ikke anbefale å bruke med jevnt lysregn eller tung tåke. Jeg ville ikke ha kjøpt det hvis jeg visste at det ikke engang kunne takle en lett dusj.

Alltid bra

-

Flott frakt, utmerket produkt, oppladbart batteri fungerer mye bedre enn vanlige oppladbare batterier

Anstendig for pris

-

Kanskje litt for plasticy etter min smak, men virker lyse og langvarige

Om meg

-

Ordren tok lengre tid enn forventet. Produktet har mistet kvaliteten, spesielt i materialet som brukes. plasten som brukes er dårlig sammenlignet med tidligere versjoner av fronten. Jeg er i tvil om at de angitte lumens er sant jeg fant en frontal i lite lys.

Flott il·luminació i versabilitat

-

Bona graduació de llums i la clau és det er pugui utilitzar batteri jeg piles indiferentment. 350 lumen er hakk, men batteristrømmen varer i 2 timer, men bære alltid bunker av recanvi.

Veldig bra

-

Jeg elsket lommelykten, god belysning og allsidighet for batteri eller batterier. Jeg vil kjøpe ekstra batteri for noen eventualitet. Utmerket produkt, i tillegg til leveringshastigheten. Gratulerer.

God belysning

-

Har ennå ikke testet vanntett, men god belysning

Det er ikke vanntett, autonomi til å kjøre en ultra er ikke nok.

-

Jeg merker at de ikke angir på siden om det er vanntett. Jeg kjøper det allerede, og jeg ser at i lokket hvor batteriet går, er lokket ikke hermetisk forseglet, jeg tror det kommer lett inn i vannet. I tillegg er autonomien på 2 timer ved maksimal effekt 350 lumen veldig liten fordi natten varer i gjennomsnitt 8 til 10 timer.

Utmerket strålampe

-

Allsidig, du kan bruke batterier som et batteri som allerede er inkludert. Veldig sterk.

Alt flott

-

Levering normalt gjort som forventet, disse lommelyktene er flotte Jeg hadde allerede flere modeller, jeg lever ikke lenger uten.

Petzel utmerket

-

Flott produkt, og leveringen skjedde normalt.

Petzl actik kjerne

-

Lett og behagelig Veldig god belysning. Enkel å bruke

Peltz artikkjerne

-

Virkelig veldig fornøyd med produktet, jeg bruker det når jeg går til en koloni av katter om natten, og det lyser veldig bra, så mye at modusen for mer lys jeg ikke bruker det bare for ikke å blinke dyrene, jeg har det for noen få fem dager, og jeg tar vanligvis rundt 15 'hver natt, for øyeblikket har jeg ikke latt opp eller lagt merke til at lyset minker, så veldig bra, med de andre frontlysene. Jeg tilbrakte livet mitt og kjøpte batterier fordi de oppladbare ble utladet, så veldig lykkelig. Hvis jeg måtte forbedre noe, ville det være lukningssystemet i batterirommet, de kunne legge til et gummibånd rundt for å gjøre vannet motstandsdyktig, selv om jeg ikke planlegger å dykke med det, ville det være godt å ikke bekymre deg når det regner mye, og i mitt område gjør det .

Veldig bra produkt

-

Meget god linse. Batteriet tar med er utmerket.

Veldig bra

-

Det lyser mye. og batteriet varer hva det står.

Petzl actik kjerne

-

Jeg var fornøyd med ytelsen til den, det ser ut som dagslys, god kvalitet. Rask frakt, se deg snart!

Puas hati boskuu ..

-

Meget god kvalitet ..

Puas hati boskuu ..

-

Meget god kvalitet

Strekning - fakkel

-

Jeg elsker batteripakken. Den er veldig lett, slitesterk og behagelig. Jeg bruker den til å løpe på stien min.

Kraftig og god autonomi

-

Kjernebatteriet varer godt.

Du må ha en.

-

Det er et obligatorisk produkt når du klatrer fjellet, det er lett, den justerbare kraften er angitt og varigheten er lading, og batteriet er nok.

Veldig bra produkt

-

veldig bra produkt

Flott teknologi, uhyggelig bolig.

-

Lampen med Core batteriteknologi er veldig bra! Saken jeg finner ikke veldig overbevisende, siden den ikke lukker med det innsatte batteriet suger og plasten ikke ser veldig høy kvalitet.

Topp

-

Meget god belysning og komfort!

Utmerket

-

Perfekt lampe, lys, med mulighet for de to strømkildene (oppladbart batteri og alkaliske batterier). Den røde lysmodus tillater lesing uten å forstyrre. Petzl kvalitet alltid på toppen! Pris på Trekinn ekstremt praktisk.

Utmerket

-

Lette, komfortable og kraftige, denne hodelyggen er et utmerket produkt for utendørsaktiviteter som fotturer, trekking, terrengsykling ... Batteriet følger med lampen, det er perfekt!

Utmerket

-

Meget god lommelykt spesielt for batteriet som bringer

Exelente

-

Lett lanterne, behagelig, god batterilevetid. Tre lysstyrkeinnstillinger og det røde lyset har to, en på og en på. Hennes fordel er batteriet. Jeg la merke til Petzl Tikkinas kraftforskjell på 150 lumen.

Awesome forlygte

-

Dette er min sende petzl Actik kjerne. Petzl kunne aldri gå galt!

Lyskaster

-

Pro's: vekt, batteri, stor knapp, 350 lm. Con's: uten låsemodus.

Omfattende og enkel å bruke

-

Kraftig og enkel i bruk. Batteriet (inkludert) er et pluss. Lampen fungerer også med batterier. Det røde lyset lar ikke ta lett for aggressiv i samfunnet.

Lett, enkel betjening)

-

Jeg liker det fordi operasjonen er enkel, det er veldig lett, og ladingen er enkel.

Hodelykt lykt~~pos=headcomp

-

Stor frontlykter, lys, stilig

Awesome!

-

Stor lykt! Pettsl som alltid bra. Meget kraftig lys for en så liten lykt. Veldig svak regime som ville være nok til å gå til fots uten problemer! Med den mektigste regimet kan lett sykle og ikke føle ubehag. Alltid med meg, hjelper ofte. Jobbe i de tøffe vinterforhold i den russiske nordområdene. Byggekvaliteten generelt er som alltid Pettsl. Ingen klager. Viktigst prisen magazina- bombe funnet nedenfor! Takk! Tjenesten er svært vennlig!

Utmerket artikkel!

-

Utmerket lommelykt, en kraftig, enkel å bruke. Jeg anbefaler!

Flott fakkel

-

Veldig fornøyd med denne fakkelen jeg må si jeg måtte tenke på å overlevere nesten 50 Quid for en fakkel, men jeg angrer ikke. Den leveres med et oppladbart batteri og mini USB-kabel (for å legge til min stadig økende samling). Veldig behagelig og jeg kan nesten ikke føle det på hodet mitt. Stroppen sikrer det fast og det spretter ikke rundt. Knappene er enkle å bruke på løp og lysene er veldig lyse. Jeg har ikke måttet bruke den i den lyseste innstillingen, fordi den midterste innstillingen på 3 er lys nok til min svarte vinterdrift.

Utmerket

-

Lett og komfortable, lyse for vekt og pris. Flott for camping, fotturer og sykling.

Kjernen er fantastisk

-

Hei, som alltid, ordren kom på rekordtid, fronten er et vidunder, med sin USB-lading spare mye på å kjøpe batterier, jeg er forelsket i denne fronten. Tusen takk, holder den opp !!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk