`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Outdoor research

Outdoor research Essentia

  • Outdoor research Essentia
  • Outdoor research Essentia

Outdoor Research Essentia

Produktbeskrivelse Outdoor research Essentia

Vakkert, kroppskramme strømpebukser for å løpe, yoga og mer, er Essentia Strømpebukser langt unna de beste damestrømpene som vi noensinne har laget. Materialet er laget av en myk, super komfortabel lynget nylon / polyester / spandex blanding i en ytelseform, og Essentia Strømpebuktene i midten av kalven har reflekterende detaljer for lavt lys treningsløp, og inkluderer en skjult midt baklomme for lommebånd for kontanter, ID-kort og andre nødvendigheter.

Egenskaper:

pustende

Lett

wicking

Flat Seam Construction

Low Profile Waist

Bred Waistband

Drawcord Waist

Stealth Waistband Stash Pocket

Glidelås baklomme

Reflekterende logoer og trimmer

spesifikasjoner:

Passform: Standardpass

Stoff: 53% nylon

38% polyester

9% spandex

Strekk melange

Vekt (oz./g): 6,2 oz / 176 g


Med Outdoor research Essentia, det garanterer det beste løping & triathlon utstyr. I tillegg til runnerinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din løping & triathlon butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Outdoor research. Vårt team av løping & triathlon eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Outdoor research Essentia

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk