`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Shirt X Warm L/S

  • Odlo Shirt X Warm L/S
  • Odlo Shirt X Warm L/S
  • Odlo Shirt X Warm L/S

Odlo Shirt X Warm L/S

Produktbeskrivelse Odlo Shirt X Warm L/S

Warm Effect


Materiale: 100% PESTemperatur Control System (TCS)


Den funksjonelle undertøy (originaler og trendlinje) samt «evolusjon» bodywear fra ODLO dekke hele temperatur og aktivitet spektrum med de fire varme kvaliteter Cool, lys, varme og X-Warm. Dette systemet forenkler valg av den rette undertøy kvalitet avhengig av temperaturen og nivået av aktivitet. Retten funksjonelle undertøy for all slags vær, hele året gjennom.


Varm


Holder varme deg når det er kaldt ute. Svært funksjonelle sportsklær med utmerket varme isolasjon. For alle typer vinteraktivitet. God fukttransport. Holder huden varm og tørr.


Finn ut Odlo Shirt X Warm L/S på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Undertøy produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos runnerinn.

Spesifikasjoner Odlo Shirt X Warm L/S

Typer av ermer
Funksjoner
Produkttype
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (12)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

God

-

Fint bunnlag

Flott

-

Veldig fint undertøy, mykt, varmt og god pris.

Bra pris og kvalitet

-

Bra pris og kvalitet!

Bra valg

-

Veldig bra undertøy, det er varmt, pustende og mykt å ta på. Det er sant til størrelsen. Anbefale.

Godt produkt

-

Tilfreds, det er ganske varmt. Størrelsen er imidlertid litt liten (ganske vanlig i dette merket ...). Følelsen er av varme, vanlig svette

Vinterundertøyskjorte

-

Produkt som jeg allerede visste, veldig bra for de lave temperaturer og snøskytingskvennene mine er overrasket, eller som ofte forblir med den eneste skjorten i spørsmålet. Jeg finner at forsterkningene på skuldrene er veldig fantastiske. Gratulerer også med hvordan Odlo lar deg gjøre det riktige valget for de ulike temperaturene. Angelo

Topp kvalitet

-

Suveren kvalitet. Pris brøt! ekstra

Varsel

-

upåklagelig kvalitet på alle varer som er bestilt. Møtte mine forventninger. Levering litt lang, men i tråd med det som hadde vært annoncé.Je Jeg anbefaler dette nettstedet.

Odlo shirt varme x l / s

-

Utmerket intim skjorte for vinteren. Det er veldig varmt og puster godt. Prisen på dette nettstedet er veldig bra. Rådet er skjorten som nettstedet.

Odlo shirt varme x l / s

-

Hyggelig å se på og behagelig å ha på, veldig varm.

Fornøyd

-

Helt fornøyd med min første bestilling, og konsistent produkt levering ok, jeg anbefaler!

Veldig fornøyd

-

Produkt kompatibel, veldig varmt. levering respektert

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk