`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Radarlock Replacement Lenses

  • Oakley Radarlock Replacement Lenses
  • Oakley Radarlock Replacement Lenses

Oakley Radarlock Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Replacement Lenses

Tilpass deg forskjellige lysforhold eller endre bildet ved å bytte linser på få sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen, og velg et ventilert design for kjøling av luftstrøm. Iridium®-belagte linser som justerer lystransmisjonen til miljøet ditt. Polariserte ventilerte linser er også tilgjengelige for å blokkere gjenskinn. Oakley-polarisering eliminerer tåke og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å levere den beste polariserte optikken på planeten.

Funksjoner:

Lysoverføring: 23%
Lysforhold: Middels lys
Kontrast: NøytralOppdag Oakley Radarlock Replacement Lenses på lager og til best pris. Besøk runnerinn, din nettbutikk med løping & triathlon utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Oakley Radarlock Replacement Lenses nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Replacement Lenses

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stabil

-

God kvalitet som alltid.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk