up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

plus
  • Play videoOakley Radarlock Prizm Field
  • Oakley Radarlock Prizm Field
  • Oakley Radarlock Prizm Field
  • Oakley Radarlock Prizm Field
  • Oakley Radarlock Prizm Field

Oakley Radarlock Prizm Field

Produktbeskrivelse Oakley Radarlock Prizm Field

Tilpass deg endrede lysforhold eller bare endre utseendet ditt ved å bytte til et annet objektiv på få sekunder. Velg form og farge for å optimalisere ytelsen din, og velg et ventilert design hvis du vil ha kjølig luftstrøm. Linser med Iridium®-belegg stemmer nøyaktig overføring av lys for miljøet. Ikke-ventilerte linser er tilgjengelige med polarisering for å blokkere blendende stråler. Oakley-polarisering eliminerer dis og forvrengning som finnes i konvensjonelle teknologier for å skape den beste polariserte optikken på planeten.


Teknologi:

Prizm ™:
Prizm ™ er en revolusjon innen linseoptikk bygd på flere tiår med fargeforskning. Prizm ™ -linser gir enestående kontroll av lysoverføring, noe som resulterer i farger nøyaktig innstilt for å maksimere kontrasten og forbedre synligheten.


Oppdag Oakley Radarlock Prizm Field på lager og til best pris. Besøk runnerinn, din nettbutikk med løping & triathlon utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Oakley Radarlock Prizm Field nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Oakley Radarlock Prizm Field

Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up