`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Radar Path

  • Oakley Radar Path
  • Oakley Radar Path

Oakley Radar Path

Produktbeskrivelse Oakley Radar Path

Hvis du eier den mest teknologisk avanserte delen av sportsutstyr på jorden, må du sørge for at du får mest mulig ut av det. Oakley Radar® er konstruert med et utskiftbart objektivdesign for å tilpasse deg til ethvert sportsmiljø. Tre unike linseformer er tilgjengelige, slik at du kan velge hvor mye dekning som passer best for din utendørs aktivitet, og for hvordan Mother Nature skulpturerte ansiktsfysikk.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør linsesett inkludert ventilert design som tilbyr kjøling luftstrøm, samt de beste polariserte linsene under solen. Oakley polarisasjonsteknologi bruker en flytende infusjonsprosess for å binde polariseringsfilteret på molekylært nivå. Det er slik at vi eliminerer tåke og forvrengning funnet med konvensjonell teknologi og oppnår uovertruffen blending av ytelse.

Vårt holdbare Plutonite®-objektivmateriale gir overlegen støtbeskyttelse og filtrerer ut 100% av alle UV-stråler. High Definition Optics® (HDO®) maksimerer klarhet med patenterte innovasjoner som Polaric Ellipsoid ™ geometri for presis, krystallklar syn i alle synsvinkler.

spesifikasjoner:

Lystransmisjon: 23%

Lysforhold: Middels lys

Kontrast: Nøytral

Tilpass: Standard


Dra nytte av våre tilbud på Oakley Radar Path. I vår nett løping & triathlon butikk, hos runnerinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste løping & triathlon utstyret. Du kan også besøke andre løping & triathlon kategorier og finne produkter av merket Oakley til den beste prisen.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk