up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Oakley
360

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

plus
  • 360Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Play videoOakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road
  • Oakley Radar EV Path Prizm Road

Oakley Radar EV Path Prizm Road

Produktbeskrivelse Oakley Radar EV Path Prizm Road

Vår opprinnelige Radar briller kombinert alt vi har lært fra tiår med forskning med verdens beste idrettsutøvere, og med høyere linsen på Radar EV og dens utvidet utvalg av visningen i øvre perifere regionen, har arv av ytelse en ny milepæl. Tilgjengelig med bane eller Pitch glassformer, den lette rammen stress motstandsdyktig O Matter opprettholder en komfortabel Three Point Fit med sikkert grep av Unobtainium komponenter mens kanalisering luft for å holde deg kjølig, og med High Definition Optics, vil du ha visuell klarhet og motstandsdyktighet som møter de kompromissløse standarder for ANSI Z87.1. Matche dette utskiftbart objektiv design med HDPolariserte glass å kutte blindgjenskinn, og dra nytte av Oakley Prizm teknologi i linser som tune farge nettopp for optimalisert syn i din valgte idrett eller miljø.Spesifikasjoner:


Frame fargen matt svart

Lens farge sort iridium

Fit standardTeknologi:


O Matter:

En stressresistent ramme materiale som tåler miljømessige ytterpunkter, er det lett, men likevel svært slitesterk. Kontrollert fleksibilitet øker slagstyrke samtidig som vi bidrar til komfort hele dagen av rammer laget med denne nyskapende syntetiske.


Tre Point Fit:

En patentert oppfinnelse som sikrer at rammen får kontakt bare på neseryggen og sidene av hodet. Det holder glassene i presis optisk posisjon med en sikker passform som eliminerer trykkpunkter felles med rammer som koble ørene.


Unobtainium:

En myk hydrofil syntetisk, øker det heft når det er vått å gripe bedre når du svetter. Dette gjør det ideelt for earsocks og neseputer i ytelse eyewear.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder av American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.


Iridium:

Designet for å balansere lysgjennomstrømning og reduserer gjenskinn, er denne premien coating laget med overopphetede metalloksider. Den er tilgjengelig i et spekter av farger for å optimalisere visjon i nesten alle lysforhold.


Er du interessert i Oakley Radar EV Path Prizm Road? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos runnerinn. Her kan du finne all informasjon om Oakley Radar EV Path Prizm Road. er en av de beste løping & triathlon merkene som designer eksklusive Løpeutstyr artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Oakley Radar EV Path Prizm Road

Linsetype
Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Høy kvalitet

-

fantastisk

Høy kvalitet

-

fantastisk

Bra!

-

Fin passform !!!

Høyeste

-

Det var et fantastisk produkt. Takk

Oakley radar ev patch prizm road

-

God kvalitet og super rask frakt! Takk 5 *

Oakley radar ev sti prizm road

-

God kvalitet og super rask frakt. Takk 5 *

Oakley radar ev banen

-

Plettfri kvalitet, rask levering

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up