`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Oakley

Oakley Oil Rig Replacement Lenses

  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses
  • Oakley Oil Rig Replacement Lenses

Oakley Oil Rig Replacement Lenses

Produktbeskrivelse Oakley Oil Rig Replacement Lenses

Tilpass utseendet til OIL RIG ® briller og få den beste optiske ytelsen for hvor du bruker det mest. Bare ta det med til en autorisert Oakley servicesenter eller ring oss på 00800 6255 3985. Velg glass farge, og vi vil gjøre resten. Alle erstatnings glassene har uslåelig klarhet, slagstyrke og 100% UV-filtrering av Oakley HIGH DEFINITION OPTICS ® (HDO ®).


Viktig: Reserve objektiver kan ikke bli returnert dersom de har blitt montert eller ripete. Standard-size-objektiver kan ikke installeres i Asian Fit briller rammer.


Spesifikasjoner Lens:


Black Iridium:


Ekstremt sterkt lys. Utmerket all-purpose objektiv for solrike forhold. Tilbyr sannere fargesans. Har en Iridium ® overflatebehandling for å redusere gjenskinn.


- Lett Transmission: 10%


- Forhold: ekstremt sterkt lys


- Beskyttelsesindeks: 3


- Nøytral / Kontrast: Nøytral


Oakley Oil Rig Replacement Lenses er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett løping & triathlon butikken kan du finne Oakley Oil Rig Replacement Lenses relaterte produkter. Vårt utvalg av Reservedeler produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt og sparte også penger.

-

Kjøpte nesten en helt ny Oakley Oil Rig til jeg oppdaget her på SmashInn, det var også tilgjengelige erstatningslinser. Bestilt og mottatt raskt og klikket på en gang i min gamle Oakley. Kan jeg fortsette i noen år med mine favoritt solbriller.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk