up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Oakley

Oakley Mainlink Polarized

plus
  • Play videoOakley Mainlink Polarized
  • Oakley Mainlink Polarized

Oakley Mainlink Polarized

Produktbeskrivelse Oakley Mainlink Polarized

Innovasjonen bak et komfortabelt sikker passform, er Unobtainium® integrert i den klassiske styling av denne O Matter ™ ramme inspirert av Oakley Crosslink ™, blander skulptur med allsidighet som holder tritt med en aktiv livsstil.

Egenskaper:

Prizm ™ er en revolusjonerende teknologi som finjusterer visjon for spesifikke idretter og miljøer. Se hva du har gått glipp av. Klikk her for å lære mer om Prizm Lens Technology.

Unobtainium earsocks og nosebombs øke grep med svette for en ikke slip grep uten at det går på stilen.

Holdbarhet og komfort hele dagen med lettvekt og motstandsdyktige O Matter ™ innfatning

Komfort og ytelse med Three Point Fit som holder linsene i presis optisk posisjon

Optimal presisjon og motstandsdyktighet som møter eller overgår ANSI Z80.3 optiske og grunnleggende innvirkning standarder

spesifikasjoner:

Lysgjennomgang 21%

Lysforhold endrede betingelser

kontrast Økt

Bruk Fit Standard Fit:

Lens Bredde 57 mm

Bridge Bredde 17 mm

Lens Høyde 41 mm

Temple Arm Lengde 138 mm

Teknologi:

High Definition Optics:

High Definition OPTICS (HDO) er en samling av patenterte teknologier som gjør Oakley briller for å møte eller overgå testing standarder for American National Standards Institute for optisk klarhet, visuelle kvaliteten og slagfasthet.

Polarized®:

Bedre sikkerhet, komfort og ytelse, Oakley HDPolariserte glassene filtrerer bort 99% av gjenskinn uten dis og optisk forvrengning som kan komme med polariserte linser laget med konvensjonelle produksjonsteknikker.

Prizm ™:

Prizm ™ er en revolusjon i linseoptikk bygget på tiår med farge vitenskapelig forskning. Prizm ™ linser gir enestående kontroll av lys overføring resulterer i farger presist avstemt for å maksimere kontrast og tydeligere.


Oppdag det store utvalget av løping & triathlon produkter fra Oakley som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping & triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Oakley Mainlink Polarized fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Oakley Mainlink Polarized

Linsetype
Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up