up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

plus
  • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produktbeskrivelse Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Beløp per dose (1 gel på 40 ml):

Energi:

Karbohydrater kortkjede (4,6 g):

Nutrisport Gel gir deg riktig mengde karbohydrater med kort kjede (Fructose + Dextrose) for å sikre umiddelbar energiforsyning uten å forårsake uønskede blodsukkertopper (og dermed insulin), ansvarlig for den fryktede "downpour".

Lang kjede av karbohydrat (26 g):

Nutrisport Gel fullfører sin energiformål med langkjede karbohydrater som, takket være mekanismen for vedvarende absorpsjon, sikrer en langvarig energiforsyning som unngår muskelmasse.

Næringsopptak og avkastning:

Taurin (50 mg):

Aminosyre veldig rikelig i muskelvev som spiller en viktig rolle i utøvelsen av utøveren. Det stimulerer absorpsjon av næringsstoffer og forbedrer ytelsen takket være inngrep i nevrotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ytelse.

Vitaminer i gruppe B (15% CDR *):

Sett med vannløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) avgjørende for prosessene for å skaffe energi i kroppen. Øvelsen av øvelse innebærer en økning i sin aktivitet og derfor en økning av behovet for denne gruppen av vitaminer så viktig i utøvelsen av utøveren.

Gjenoppretting:

BCAA:

Forgrenede aminosyrer (BCAAer) har høy gjenopprettingsevne på grunn av deres overflod i kroppens muskelvev. Andelen hvor de er lagt til (2: 1: 1) maksimerer den regenerative effekten. I tillegg, i situasjoner med høy energibehov, gir de rask energi som gjør det mulig å lagre muskelglykogen.

Inneholder: L Leucin (80mg), L Valine (40mg), L Isoleucin (40mg)

antioxidant:

Vitamin E (44% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioksidant aktivitet. Det reagerer med frie radikaler generert under fysisk aktivitet, unngår ødeleggelsen av "gode celler" og senker aldringsprosessen. Det regnes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin. Kombinert med vitamin C, er dens antioksidant effekter forbedret.

Vitamin C (15% CDR *):

Vannløselige vitamin som skiller seg ut for sin antioksidantkraft og for å gripe inn i prosessene for dannelse av kollagen, hovedbestanddelen av brusk og bein. Kombinert med vitamin E øker dens antioksidantaktivitet.

Presentasjon:

40 g gel

Hvordan å bruke:

Ta 1 gel hvert 45 minutt med intens aerob trening eller i begynnelsen av treningen (maks 3 geler)


Akkurat nå, Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Oppblåsbare hoppeslått katalog og særlig i vår Sports tilskudd kategori. Vi har en rekke Sports tilskudd som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up