up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nutrisport

Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

plus
  • Play videoNutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange
  • Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Optimal kombinasjon av vitaminer og mineraler til sportspraksis

Sammensetning etter dose (32g):

Energi:

Karbohydrater (25g):

Karbohydrater er energibasen av stoffskiftet vårt. De er essensielle i utvinningsprosesser for å gjenopprette muskelglykogennivåer. så vel som under øvelsen for å gi kroppen den energien den trenger.

Kosttilskudd:

Vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9 og B12 (100% CDR *):

Vitaminene i gruppe B griper inn i prosessene for absorpsjon av mange næringsstoffer, de er essensielle for oppnåelse av energi, og de forsterker det nervøse og immunologiske systemet (blant andre funksjoner).

Vitamin C (60 mg 100% CDR *):

Vannoppløselig vitamin med antioxidantaktivitet. Takket være dette beskytter C-vitamin oss fra den interne slitasje som oppstår ved øvelsen og forsinker degenerative og aldringsprosesser. I tillegg styrker det immunforsvaret og beskytter oss mot mulige infeksjoner.

E-vitamin (10 mg 100% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioksidant aktivitet. Reagerer med frie radikaler generert under trening og forhindrer ødeleggelse av gode celler. Det regnes som et hjerte-beskyttende og foryngende vitamin.

Kalium (100 mg):

Etter kalsium og fosfor er det det mest vanlige mineralet i kroppen. Det opprettholder det cellulære trykket, regulerer vannbalansen og deltar i sammentrekning og avspenning av musklene.

Kalsium (250 mg 31% CDR *):

Mineral er avgjørende for beinhelsen. Forhindrer sykdommer som osteoporose og forbedrer muskelytelsen ved å delta i mekanismer for sammentrekning og avspenning av musklene.

Magnesium (170 mg 57% CDR *):

Det griper inn i overføringen av nerveimpulser, i energi metabolisme og i muskel sammentrekning og avslapning. Unngå utseendet av kramper hos idrettsutøvere.

Fosfor (272 mg 34% CDR *):

Mineral tilstede i alle cellene og væskene i organismen. Det forbedrer beinhelsen og deltar også i celledeling.

Jern (14 mg 100% CDR *):

Dens rolle i transport av oksygen i blodet gjør det til et viktig sporelement for idrettsutøvere. Det er viktig for luftveiene, så det vil være nødvendig for en god ytelse i aerobic øvelser.

Kompleks Fettforbrenner:

Cholin Citrate og Inositol (100 mg Choline Citrate og 50 mg Inositol):

Colin og Inositol hindrer lagring av fett i form av fettvev og favoriserer mobiliseringen av dem for energi. Kombinasjonen regulerer blodkolesterol og fremmer det rette kardiovaskulære system.

L Carnitine (50 mg):

Nødvendig for omdannelse til energi av fett lagret i fettvev. Målet er å transportere fettsyrer til mitokondriene der oksidasjon oppstår og energi oppnås. På denne måten bidrar kroppen til å brenne fett og sparer muskelglykogen under trening. Gunstiggjør derfor forsinkelsen av tretthet.

* CDR: Anbefalt daglig beløp

Presentasjon: Boks med 10 poser på 29 g.

Dosering: Ta en konvolutt om dagen.

Bruksmåte: Oppløs en konvolutt i vann.


Elsker du løping & triathlon? Få din Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Nutrisport gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Oppblåsbare hoppeslått for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive løping & triathlon modellene mulig har de fleste av våre Sports tilskudd artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Nutrisport Sport Vitamin 10 Units Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up