`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Produktbeskrivelse Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Whey Protein Mega 5 er utviklet med protein behovene til idrettsutøvere som trener med en viktig muskelsvinn.

Med tanke på at deres daglige behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, er det svært viktig å optimalisere prosessene for assimilering og absorpsjon av inntatt protein, både gjennom kosttilskudd og gjennom felles strømforsyning.

Derfor har Mega myseprotein 5 er formulert basert på mysekonsentrat (myseproteinkonsentrat) med en kombinasjon av 5 ingredienser synergistisk effekt med proteinsyntese stimulerende og begunstige absorpsjonen av aminosyrer og proteiner.

L Leucine:

L-Leucin, foruten å være en del av gruppen av Graft aminosyrer (BCAA) meget rikt på muskel-vev, er en av de essensielle deler i initieringen av proteinsyntese. Derfor vil et ekstra bidrag stimulere regenerering av muskel protein etter trening.

L Arginin:

L Arginin favoriserer, som en forløper for nitrogenoksid (NO), strømmen av næringsstoffer (aminosyrer i dette tilfellet) for å trent muskelområdet. I sin tur har det også vist sin stimulatorisk aktivitet på insulin (potens opptak av glykogen og aminosyrer i muskler) og er involvert i avgiftnings prosesser (urea-syklus) i organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombinasjon av ekstrakter fra papaya og ananas rik på proteolytiske enzymer (bromelain og papain) som øker kapasiteten til fordøyelse og protein absorpsjon.

Vitamin B6:

viktige vitamin i proteinmetabolismen for absorpsjon av proteiner og aminosyrer.

krom:

Trace element som er involvert i glukoseregulering, noe som vil bidra til å forlenge aktiviteten av insulin og øke absorpsjonen av aminosyrene til muskel nivå.

bruk:

Ta en til to dispensere etter trening og en fortid dosering 90min av det første skuddet.

Presentasjon;

båter 1800 g og 900 g.


Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr har Nutrisport offisiell garanti fra produsent. Som en Nutrisport offisiell forhandler er alle våre tilbud løping & triathlon artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I runnerinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Oppblåsbare hoppeslått produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Sports tilskudd artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk