`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

  • Nutrisport Higums Cafeina 20 Units
  • Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Karbohydratene er basert energiomsetningen, så det vil være en fundamental del av en idrettsutøvere diett fordi de fungerer som "drivstoff" for praktisering av trening resulterer viktig i sportslige prestasjoner.

Blokkerer HiGUMS gir karbohydrater i form av semi solide porsjoner praksis lett å tygge og fordøye. Et flott alternativ for å opprettholde riktig karbohydratinntak under trening og sørge for at spiser de kaloriene som er nødvendige for å opprettholde ytelsen og forsinke utbruddet av den fryktede "veggen".

Blant ingrediensene finner vi fruktjuice naturlig (som gir rik karbohydrater fruktose, lav glykemisk), forgrenede aminosyrer (BCAAs. L leucin, L isoleucin og L valin nødvendig for å hindre muskelsvinn og forsinke utmattelse), natrium og kalium (uunnværlig i ytelse for deres engasjement i mekanismene for muskel sammentrekning og avslapping elektrolytter), vitaminer (forbedre energieffektiviteten gjennom deltakelse i metabolisme).

I tillegg, som et tillegg, cola og Citrus smaker inneholder koffein for å øke ytelsen ved å stimulere sentralnervesystemet, slik at muskelarbeid kapasitet er forbedret.

Hvorfor bør du ta dem?

HiGUMS Blocks er løsningen for hver utøver som krever høyere energiinntak under fysisk trening, uavhengig av intensitet og varighet, som muligheten for å dele inntaket i ulike utsalgssteder kan tilpasse sitt forbruk til behovene til hver enkelt.

smaker

Sitron (med koffein), Cola (med koffein) og røde bær (koffein).

ingredienser

Sukrose, glukose sirup, naturlig fruktsaft (7%), geleringsmiddel (pektin), acidulant (sitronsyre), stabilisator (sorbitol), forgrenede aminosyrer (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), Minerals (Chloride kalium, natriumklorid), koffein vannfri 1,2, vitaminer (L askorbinsyre, nikotinamid, riboflavin, pyridoksin hydroklorid, Tiamin hydroklorid), Aroma, farge (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergener

Den inneholder ikke allergifremkallende ingredienser.

Opptreden

Bag med 5 enheter.

Hvordan å bruke

HiGums ta en pakke (5 enheter) og energiforsyning under trening.


Kjøp nå din Nutrisport Higums Cafeina 20 Units for bare 31.49 $. Laget av Nutrisport Higums Cafeina 20 Units er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos runnerinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt løping & triathlon produkter. Se hele vårt utvalg av Sports tilskudd i vår Oppblåsbare hoppeslått avdeling.

Spesifikasjoner Nutrisport Higums Cafeina 20 Units

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk