`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Gel Taurina 24 Units

Nutrisport Gel Taurina 24 Units

  • Nutrisport Gel Taurina 24 Units
  • Nutrisport Gel Taurina 24 Units
  • Nutrisport Gel Taurina 24 Units

Nutrisport Gel Taurina 24 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Gel Taurina 24 Units

Beløp per dose (1 gel på 40 ml):

Energi:

Karbohydrater kortkjede (4,6 g):

Nutrisport Gel gir deg riktig mengde karbohydrater med kort kjede (Fructose + Dextrose) for å sikre umiddelbar energiforsyning uten å forårsake uønskede blodsukkertopper (og dermed insulin), ansvarlig for den fryktede "downpour".

Lang kjede av karbohydrat (26 g):

Nutrisport Gel fullfører sin energiformål med langkjede karbohydrater som, takket være mekanismen for vedvarende absorpsjon, sikrer en langvarig energiforsyning som unngår muskelmasse.

Næringsopptak og avkastning:

Taurin (50 mg):

Aminosyre veldig rikelig i muskelvev som spiller en viktig rolle i utøvelsen av utøveren. Det stimulerer absorpsjon av næringsstoffer og forbedrer ytelsen takket være inngrep i nevrotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ytelse.

Vitaminer i gruppe B (15% CDR *):

Sett med vannløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) avgjørende for prosessene for å skaffe energi i kroppen. Øvelsen av øvelse innebærer en økning i sin aktivitet og derfor en økning av behovet for denne gruppen av vitaminer så viktig i utøvelsen av utøveren.

Gjenoppretting:

BCAA:

Forgrenede aminosyrer (BCAAer) har høy gjenopprettingsevne på grunn av deres overflod i kroppens muskelvev. Andelen hvor de er lagt til (2: 1: 1) maksimerer den regenerative effekten. I tillegg, i situasjoner med høy energibehov, gir de rask energi som gjør det mulig å lagre muskelglykogen.

Inneholder: L Leucin (80mg), L Valine (40mg), L Isoleucin (40mg)

antioxidant:

Vitamin E (44% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioksidant aktivitet. Det reagerer med frie radikaler generert under fysisk aktivitet, unngår ødeleggelsen av "gode celler" og senker aldringsprosessen. Det regnes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin. Kombinert med vitamin C, er dens antioksidant effekter forbedret.

Vitamin C (15% CDR *):

Vannløselige vitamin som skiller seg ut for sin antioksidantkraft og for å gripe inn i prosessene for dannelse av kollagen, hovedbestanddelen av brusk og bein. Kombinert med vitamin E øker dens antioksidantaktivitet.

Presentasjon:

40 g gel

Hvordan å bruke:

Ta 1 gel hvert 45 minutt med intens aerob trening eller i begynnelsen av treningen (maks 3 geler)


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen løping & triathlon utstyr, oppdag runnerinn. Som Nutrisport autorisert forhandler har alle våre løping & triathlon produkter full produsentgaranti av Nutrisport. Velg en av våre Oppblåsbare hoppeslått kategorier og oppdag utvalget av Oppblåsbare hoppeslått produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Nutrisport Gel Taurina 24 Units

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk