`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Produktbeskrivelse Nutrisport Gel Guarana Box 24

Beløp per dose (1 ml gel 40):

energi:

Karbohydrater kortkjedet (4,6 g);

Nutrisport Gel gir deg rett mengde karbohydrater kort kjede (Fruktose + druesukker) for å sikre energiforsyningen umiddelbart uten å forårsake uønskede topper blodsukkeret (og derfor insulin) er ansvarlig for den fryktede "nedtur".

karbohydrater langkjedede (26 g);

Nutrisport Gel fullfører sin energiske formelen med karbohydrater langkjedete takket være sin mekanisme for vedvarende absorpsjon, noe som sikrer en langvarig energiinntak unngå muskeltretthet.

Ytelse og stimulerende aktivitet:

Guarana (100 mg):

Guarana ekstrakt øker energinivået i kroppen og forbedrer funksjonen av det kardiovaskulære systemet. Takket være sin koffein innhold har også en stimulerende effekt som forsinker tretthet hos idrettsutøvere.

Koffein (45 mg):

Koffein er et psykoaktivt stoff som virker på nervesystemet ved å gjenopprette "varslingsnivåer" av kroppen gjennom sin effekt stimulant. Det er vitenskapelig bevist ergogenic makt i utøveren stimulere energiproduksjonsprosesser, økt lipolyse og økende motstand mot tretthet.

Næringsopptak og ytelse:

B-vitaminer (15% RDA *):

Satt av vannoppløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) essensielle i prosessen med å skaffe energi i kroppen. Praksisen med øvelsen innebærer en økning i sin aktivitet, og derfor en økning i behovene til denne gruppen som essensielle vitaminer utøveren ytelse.

gjenoppretting :

BCAA:

Den Graft aminosyrer (BCAA) har en høy effekt kjele for dens overflod i musklene i kroppen. I hvilken grad har blitt lagt til (2: 1: 1) maksimerer regenerative effekt. Videre, i situasjoner med høyt energibehov, gir raske energisparing slik muskel glykogen.

Inneholder: L-leucin (80 mg), L-valin (40 mg), L-isoleucin (40mg)

antioksidant:

Vitamin E (44% RDA *):

fettløselig vitamin med antioksidantaktivitet. Reagerer med frie radikaler som dannes under fysisk aktivitet, unngå ødeleggelse av "gode celler" og forsinke aldringsprosessen. Det regnes som en cardio beskyttende og fornyende vitamin. Kombinert med vitamin C de forbedre sine antioksidant virkning.

Vitamin C (15% RDA *):

hidrosuluble Vitamin kjent for sin antioksidant kraft og gripe inn i prosessen med dannelse av kollagen, hovedbestanddelen av brusk og ben. I kombinasjon med vitamin E antioksidantaktivitet er forbedret.

presentasjon:

Gel 40 g

Bruksanvisning:

Ta en (40g) gel hver 45 minutter med intens aerobic trening eller starten av trening (Maks 3 gels)


Oppdag det store utvalget av løping & triathlon produkter fra Nutrisport som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping & triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Nutrisport Gel Guarana Box 24 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Nutrisport Gel Guarana Box 24

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk