up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nutrisport

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate
  • Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Hva er Body Plus?

Optimal kombinasjon av proteiner og karbohydrater, med høyt innhold av vitaminer forsterket i kolin og inositol.

Den inneholder en blanding av karbohydrater, av forskjellig antall molekyler for å sikre at assimileringen er progressiv, som energikilde.

Sammensetning per dose (30 g):

Muskelregenerasjon:

Serumprotein (9,9 g): Protein er det grunnleggende næringsstoffet for muskelutvinning. Blant eksisterende proteinkilder er whey protein en av de rikeste forgrenede kjedeaminosyrene (BCAAs) med høy biotilgjengelighet, essensielle næringsstoffer for muskelregenerasjon og stimulering av syntese av muskelproteiner. Den absorberer lett og akselererer utvinningen.

Energi:

Karbohydrater (18,9 g): Kombinasjon av kortkjede og langkjede karbohydrater som sikrer at energiforsyningen er nødvendig for å trene intensivt og for å gi kroppen den energien den trenger i sine prosesser for muskelregenerering. Muskelvekst krever en høye energibehov, og dermed betydningen av å supplere dietten med karbohydrater av høyeste kvalitet, som de som finnes i Body Plus.

Vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 og B12 (50% CDR *): B-vitaminer er involvert i absorpsjonsprosessen av mange næringsstoffer, er essensielle for energi (følgelig deres påfylling etter en fysisk innsats) og Styrke nervesystemet og immunsystemet (blant annet funksjoner).

Bones helse:

Vitamin D3 (50% CDR *): Fettoppløselig vitamin involvert i absorpsjon av kalsium og fosfor, noe som gjør det avgjørende for god beinhelse og for riktig funksjon av alle de metabolske prosessene der kalsium og fosfor er tilstede.

antioxidant:

Vitamin A (50% CDR *): Liposoluble vitamin som styrker immunforsvaret, beskytter oss mot mulige infeksjoner avledet av fysisk stress som forårsaker trening. Det er også en sterk antioksidant.

Vitamin E (50% CDR *): Liposoluble vitamin med antioxidantaktivitet. Det reagerer med frie radikaler generert under fysisk aktivitet, unngår ødeleggelsen av «gode celler» og senker aldringsprosessen. Det regnes som et hjerte-beskyttende og foryngende vitamin.

Vitamin C (50% CDR *): Vannløselige vitamin med stor antioksidantkraft i stoffskiftet. Takket være dette beskytter C-vitamin oss fra den interne slitasje som genererer øvelsen, og forsinker degenerative og aldringsprosesser.

Fat Burner Complex:

Inositol (50% CDR *): Inositol stimulerer stoffskiftet av fett ved å mobilisere dem og unngå akkumulering i både lever og fettvev. Det vil si at det akselererer forbrenningen for å produsere energi. Kombinert med Hill, regulerer det blodkolesterolnivået.

Kolinsitrat (50% CDR *): La Colina er et viktig næringsstoff for riktig funksjon av hjerte-og hjerne-systemet. I tillegg unngår det lagring av fett i form av fettvev og favoriserer mobiliseringen av disse for å konvertere dem til energi. Kombinasjonen med Inositol bidrar til regulering av blodkolesterol.

Hvordan å bruke:

Oppløs 30 g (en meter full) i 200 ml (ett glass) vann eller skummet melk. Du kan også legge dem til puree, yoghurt, etc.

* CDR: Anbefalt daglig beløp


Hvis du ser etter gode kvalitets Sports tilskudd artikler, da vil vårt utvalg av Sports tilskudd definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate, prisen er 43.99 $ og er tilgjengelig. runnerinn er det beste alternativet for å kjøpe løping & triathlon utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up