`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Montane

Montane Ineo Pro

  • Montane Ineo Pro
  • Montane Ineo Pro

Montane Ineo Pro

Produktbeskrivelse Montane Ineo Pro

Med en slim fit gjennom beinet, har INEO Pro Pants er utviklet for å strømlinjeforme funksjonalitet med en moderne vri når beveger seg raskt i fjellet. Ved hjelp av høy ytelse stoff Mala Stretch, som er slitesterk, vindtett og vannavvisende, den Ineos er behagelig mot huden. Bruk dem fotturer, backpacking eller trekking.

Egenskaper:

KONSTRUKSJON, mønster og design:

Konstruert fra Mala Stretch stoff som gir luftmotstanden, slitestyrke, en DWR finish til å kaste lys dusj og har en glatt innside for ved siden av huden komfort

Fire Way Stretch kombinert med smigrende, figur hugging skreddersøm for en "second skin" passform og full bevegelsesfrihet

Mest sydd sømmer for ekstra holdbarhet

Midje og POCKET konfigurasjon:

Myk wicking strikk bak linning for komfort

Intern MONTANE® midje snøring

To lav profil YKK MONTANE® glidelås foran hånd lommer

spesifikasjoner:

Vekt: 300g / 11 oz

Stoff teknologier: Mala Stretch


Er du ute etter Montane Ineo Pro? Hos runnerinn finner du alle typer Tights produkter fra de beste merkene. For eksempel fra Montane, et ledende merke i bransjen og garanterer deg den beste produksjonskvalitet. Ikke vent lenger og utstyr deg med produkter fra vår løping & triathlon butikk.

Spesifikasjoner Montane Ineo Pro

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk