`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Ultra Raptor

La sportiva Ultra Raptor

  • La sportiva Ultra Raptor
  • La sportiva Ultra Raptor
  • La sportiva Ultra Raptor
  • La sportiva Ultra Raptor

La Sportiva Ultra Raptor

Produktbeskrivelse La sportiva Ultra Raptor

Når vinterløpsøktene er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor en ideell vanntett løpesko for alle fjellklatring. Denne allsidige skoen tilbyr teknisk funksjonalitet og beskyttelse i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takket være Airmesh-oversiden med vanntett, pustende nettfôr holder du deg komfortabel og trygg hele dagen. Frixion XF med Impact Brake System tilbyr også utmerket grep og trekkraft på glatte våte overflater. Den sikre klistrede yttersålen gjør at skoene kan trenge ned i bakken og skaper en god trekkraft mot de våte steinene mens du løper. Tillegg av dobbelt hæl lempe og forsterkning gir komfortabel passform og fleksibilitet mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet.

Det er en ultimat fjellklatresko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Ultra Raptor er svaret hvis du er ute etter perfekt løypesko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort .

Spenn fast lissene og gjør deg klar til å fly! Raptor er det siste dyret i vår kogger av aggressive tekniske trail sko.


Sticky FriXion ® gummi outsoles grep steinen som en klatring sko og fleksibel TPU snøring sele er sikker og stabil på variabel terreng.


Den festes rundt tå støtfanger lar deg hvile rolig som du cruise gjennom blad-Laden stier strødd med skjulte hindringer. En utmerket lett teknisk løype sko perfekt for alle typer terreng.Spesifikasjoner:


- VEKT: 12.28 oz / 348 g


- SISTE: Tempo 2


- FIT: Medium / Wide


- ØVRE: Airmesh / Syntetisk Skinn / TPU Snøring Sele / TPU Transkinetic Heel Stabilizer


- Fôr: Mesh (tilbake halvparten og tunge only)


- Mellomsåle: MeMlex / Nylon Støpt Flex Transfer skaft


- DROP (mm): 12mm


- SOLE: FriXion ® XF / Impact Brake System ™ X-Axis ™


La sportiva Ultra Raptor har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt La sportiva Ultra Raptor som du har kjøpt hos runnerinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket La sportiva og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner La sportiva Ultra Raptor

Skjønn
Funksjoner
Materialer
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias La sportiva Ultra Raptor

Kundeomtaler og spørsmål (42)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trailsko

-

God kvalitet og veldig behagelig

Veldig fornøyd

-

Veldig fornøyd! Skoene er ekstremt komfortable og passer perfekt

Lasportiva ultra raptor

-

En av de beste skoene å tilbringe mange timer på fjellet. Føttene lider ikke noe med dem. De er et virkelig rart. Grep på de fleste terreng er utmerket

Sportiva topp

-

Etter å ha kjøpt flere merkevarer for å utføre stien, oppdager jeg at skoene slites for fort. Jeg håper at sportiva vil gjøre det bedre, for tjenesten og forsendelsen gjenstår det å se at det var til julegaver Jeg hadde bestilt flere pakker, de forsinket levering på grunn av mangel på en pakke, det hadde vært bedre å advare meg, så jeg må forutse (endre eller kansellere den manglende pakken) men det var nødvendig å gjøre det selv , for oppfølging av levering for å gjennomgå oppdateringen på nettstedet, men jeg anbefaler dette nettstedet.

Perfekt

-

Jeg hadde allerede brukt dette merket, men uten tvil er denne modellen spektakulær, med goretex og mangesidig. Veldig bra kjøp

Ultra raptor

-

Har akkurat mottatt pakken i dag. Skoene er perfekte. Jeg bestiller en til sønnen min.

Flotte sko

-

passer perfekt

Super topp sko

-

Jeg hadde allerede disse turskoene, og nå har jeg kjøpt dem tilbake fordi de er fantastiske, veldig komfortable. Jeg bruker dem til fjellturer.

Den sporty ultra raptoren

-

Ypperlige sko, veldig polstret og beskyttende. Jeg anbefaler å ta et halvt tall mer enn vanlig. God pris, litt lang frakt.

La sportiva ultra raptor

-

Utmerket. De er femtedeler jeg kjøper, og de går som en hanske. Og sålen varer lenge at med den tuten jeg gir den, blir den verdsatt!

Fornøyd

-

Bra for lette fotturer

Evaluering

-

Etter å ha testet alle merkene litt, fant jeg endelig paret mitt, de er komfortable, ultra robuste, dynamiske ... Hva mer kan du be om?

La sportiva - ultra raptor

-

Dette er andre gang jeg kjøper denne modellen, og jeg er veldig fornøyd med den. Ultra raptorene er komfortable og godt beskyttet. Jeg har ikke noe imot vekten, kanskje litt mer enn andre modeller. De er også veldig allsidige, for fotturer og også for reiser og ferier der du kan gå og løpe på forskjellige terreng. Trekkinn-nettstedet har utmerkede rabatter, litt lang ventetid på levering

La sportiva ultra raptor

-

Godt grep, stabilitet og komfort, et godt produkt i henhold til merkevarens prestisje. De ankom tiden som ble kunngjort på nettet og uten noen hendelse, så alt var perfekt for meg.

Den sporty ultra raptoren

-

veldig gyldig produkt er det andre paret jeg kjøper, jeg anbefaler å ta et halvt nummer til. frakttjenesten på dette nettstedet overlater imidlertid mye å være ønsket. For den femte gangen kjøpte jeg et produkt som var klart for forsendelse umiddelbart, men det ble sendt to uker senere og levert på slutten av det tredje. Nettstedet er absolutt konkurransedyktig på priser, men levering og leveringstid er aldri de som er angitt, og noen ganger hender det at tingene aldri blir sendt, om ikke etter måneder.

Alt terreng.

-

Komfortabelt og perfekt for alle typer terreng, både på asfalt, steinveier og grusveier. Godt grep. Lange ruter uten blemmer. Ideell for Camino de Santiago.

Sportiva

-

Bare 10. Komfortabelt, veldig godt grep ... Jeg gjentar igjen.

Flott kjøp

-

Eksepsjonelle sko, ankom tidligere enn forventet.

Flott kjøp

-

Estetisk vakker, robust og behagelig sko. Fornøyd.

Den sportslige ultraraptoren

-

Flott produkt og flott nettsted trekkinn.com, anbefalt for alle natur- og fjellelskere med de beste prisene

5 stjerner

-

For meg er de de beste joggeskoene på markedet, jeg går på det tredje kjøpet og planlegger å fortsette. Demping, stabilitet, ...

La sportiva ultra raptor

-

De beste TRAIL-skoene, uovertruffen komfort, kvalitet, effektivitet, ikke overraskende, disse er LA SPORTIVA.

Utmerket

-

Perfekt sko, jeg er veldig fornøyd med kjøpet.

Det er ikke sant at en sann størrelse ... de er en halv størrelse mindre

-

Det er ikke sant at en sann størrelse ... de er en halv størrelse mindre

Kommentar

-

De passer perfekt jeg er veldig komfortabel de mangler litt pusteevne, men de er de beste

Veldig bra, veldig behagelig

-

Utrolige joggesko for fjell- og alpinturer. Stor demping og griping av sålen, i praktisk talt alle typer terreng, inkludert våt stein (opp til en viss grense). For de som kan tjene som referanse, jeg i løype eller sportssko generelt, jeg bruker vanligvis Adidas og bruker alltid 42.1 / 2, i disse ba jeg også om 42.1 / 2 og de er perfekte for meg i lengde og bredde. Mye tilfelle, eller det er generelt ikke nødvendig å be om ett nummer til, som de ofte sier, om kanskje et halvt tall til. Hilsen alle.

Utmerket kjøp

-

Varen mottatt riktig

Utmerkede sko

-

Veldig behagelig og passer veldig bra

Ultraraptor

-

Veldig behagelig for teknisk terreng og med mye stein (de er min "Hammer" -sti) og utmerket grep i sandt terreng. I motsetning skal det bemerkes at sålen slites relativt snart.

Utmerket produkt

-

Utmerket kvalitet og komfort når du går, godt grep veldig behagelig

Flott sko

-

En fenomenal sko. Sporten er en garanti. Vær oppmerksom på at den passer litt, så ta et minimumsnummer.

Anbefalt

-

Skoene er kule og som forventet

Super produkt og trekinn service

-

Disse Spotivas er flotte, det er mitt fjerde par. Fra den første slitasje er de komfortable å gi deg god støtte og trekkraft på alle overflater. Trekking service var også flott.

Tøfler

-

Fantásticas mine nye tøfler.

Ok levering

-

Perfekt element.

Gjennomgå ultra raptor sport

-

innkapsling og meget beskyttende skoen (se forsterket tå og hæl beskyttelse), eksepsjonell grep på alle typer terreng jeg har prøvd. De tilgi de klassiske tretthet feilene til de lengste maraton. Også utmerket for fjellturer så vel som for løpet. På asfalt har vi et svar litt stiv, men selvfølgelig er ikke til sitt miljø, men likevel ikke anbefale til alle som er vant til elastiske / myke sko som svar på bakken. Veldig slitesterk.

Fantastisk!

-

De komfortable, ikke trette ben, vel holde clutchen!

Utmerket

-

Med bare to spor trening, var det mulig å verifisere at skoene er gode for sporene, spesielt på våt stein gripe mer enn forrige mine fra et annet merke. anbefale

Utmerket produkt!

-

Veldig behagelig og slitesterk. Med stor allsidighet

Utmerket

-

Det er allerede den andre modellen jeg har, og så langt har jeg ikke funnet noe lignende kvalitet / pris forholdet. De er gode og holdbare for alle fjellterreng, veldig behagelig og med utmerket grep i tekniske områder, noe som gir mye sikkerhet på nedoverbakker.

Godt gjort la sportiva!

-

Jeg hadde en sjanse til å prøve disse skoene på en sko rettferdig, men de hadde ingen størrelse for meg (47!). Men jeg kunne fornemme fra enn at de føler seg perfekt i føttene så jeg bestilte dem på nettet. Nå etter å ha kjørt en stund i dem kan jeg gå god at de rett og slett perfekt! Du føler deg i dem som i et komfortabelt, koselig pakket system som kommer til å ta vare på føttene for mange mange miles. Jeg har også flat fot så etter at jeg prøvde Bushido og Mutant fra La Sportiva, uten å lykkes, Ultra Raptor ser ut til å være veldig bra med mitt problem. Ser frem til en sti maraton jeg har i to uker, og hvis mine føtter og heier gå bra, jeg har tenkt å gjøre mitt første ultra i et år i disse skoene. Godt gjort La Sportiva!

Klumpete

-

litt tyngre enn gjennomsnittet solid protectiona nd stabilitet beskytter godt mot skarpe roks men doesnt renne som godt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk