`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Ultra Raptor Goretex

La sportiva Ultra Raptor Goretex

  • La sportiva Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Ultra Raptor Goretex
  • La sportiva Ultra Raptor Goretex

La Sportiva Ultra Raptor Goretex

Produktbeskrivelse La sportiva Ultra Raptor Goretex

Når vinterløpene er lange og vanskelige, er La Sportiva Ultra Raptor Gore tex en ideell vanntett løpesko for fjellklatringaktiviteter. Denne allsidige skoen tilbyr teknisk funksjonalitet og komfort i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Den slitesterke overdelen med vanntett, pustende meshfôr holder deg komfortabel og trygg hele dagen. Gore tex Extended Comfort-fôr gir også optimal pusteevne og fleksibilitet selv på våte og glatte overflater. Det fungerer usedvanlig bra i alle slags stier. Snug fit-konstruksjonen gjør den perfekt for alle typer fjellterrenger, også Quick snøresystemet gjør det lettere å bære.

Takket være Frixion AT tilbyr Impact Brake System utmerket grep og trekkraft på glatte, våte underlag. Den sikre grepet klebrige yttersålen gjør at skoene kan trenge inn i bakken og skaper god trekkraft mot de våte steinene mens du løper på sti.

Det er en ultimate fjellklatresko designet spesielt for alle eventyrsportmisbrukere . La Sportiva Ultra Raptor Gore tex er svaret hvis du er ute etter perfekte løpesko som gir beskyttelse, trekkraft og komfortOverdel er laget av slitesterk, pustende, vannavvisende mesh og fôr bruker Gore Tex Extended Comfort membran for å garantere vanntetthet og pusteevne. Den integrerte snøring systemet bruker en webbing sydd til inner stretch mens de høyfrekvente forsterkninger forbli på eksterne mesh stoff: dette åpner for en optimal fordeling av foten spenning og holder foten i sjakk uten at komforten. Ultra Raptor GTX kombinerer fordelene, med tanke på ytelse, med en tettsittende passform konstruksjon, til overlegen komfort nivåer av brede passer modeller. Resultatet er et produkt som kan brukes i mange sammenhengende timer og for utholdenhet på alle typer off road terreng både i vinter eller i fuktige omgivelser, takket være Gore Tex vanntett fôr.

La Sportiva FriXion XF Super klebrig såle.

spesifikasjoner:

Vanntett og pustende slik at optimal klimakontroll takket være Gore Tex-membran som gir en barriere mot ytre atmosfæriske agenter.

Ultra Raptor GTX kombinerer fordelene, med tanke på ytelse av en tettsittende passform konstruksjon, til overlegen komfort nivåer av wide fit modell.

Spesifikasjoner:

Overdel: Slitesterk Mesh + mikrofiberarmering rand med slitesterkt belegg.

Fôr: GORE TEX Extended Comfort + "Easy in" setter inn i PU lær for enkel passform og hæl stabilitet.

Mellomsåle: støtabsorberende injisert Eva.

Fotseng: Ortholite Mountain Running.

Sole: FriXion XF ultra trege med Impact Brake System og

integrert beskyttende gummi toe cap.

Drop: 12 mm

Vekt: 820 g (pair, størrelse 42)


Ikke vent lenger og kjøp La sportiva Ultra Raptor Goretex. For annen informasjon om egenskapene til La sportiva Ultra Raptor Goretex kan du komme i kontakt med runnerinn gjennom vår kontakt side. runnerinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herresko for løping & triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Herresko vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Terrengløping artikler.

Spesifikasjoner La sportiva Ultra Raptor Goretex

Skjønn
Funksjoner
Teknologier
Materialer
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias La sportiva Ultra Raptor Goretex

Kundeomtaler og spørsmål (28)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Virkelig kvalitetsprodukt

-

Lasportiva er alltid synonymt med kvalitet for fjellutstyr. Jeg brukte disse skoene i to 5 og 4 dagers turer i Alpene, og passerte gjennom både Dolomittmiljøene og de harde porfyrmiljøene i Lagorai-kjeden. Virkelig komfortable sko ... ikke noe problem etter å ha holdt dem konsekvent i alle de nevnte dagene. De viser seg å være virkelig uforgjengelige.

Ultra raptor goretex

-

Flott produkt, bestilte et halvt nummer til og de passer bra. Veldig veldig behagelig sammenlignet med forrige Salomon, absolutt tyngre. Leveringstid i standarden, siden de kommer fra Spania.

Flotte sko, nøyaktig og profesjonell levering, ok

-

flotte sko ... nøyaktig og profesjonell levering ... ok

Excellent⁰

-

Siden jeg har gått med denne modellen av Sportiva, komfortabel, tar det omtrent 800 km etter at jeg byttet; rask, kvalitet levering

Bona bamba i servei també!

-

Molt bona bamba! huk en størrelse over på menys. Du kjøper dem med Trekkinn semper han anat super bé, molt bon servei. Synd at du returnerte dem, eller at canvis ikke fulgte fransk. Per trekke til perfekt.

Raptor

-

Utmerket. I samsvar med mine forventninger

Utmerket

-

Perfekte sko! Som tøfler! Veldig bra grep!

Stor

-

Utmerket motstandsdyktig produkt

Kommentar

-

forventet

Utmerket

-

Veldig gode joggesko, anbefaler jeg!

Molt bona

-

Sabata molt bona, er den fjerde Raptor som tint, !!!!

Strålende

-

Millor jeg kjøpte mai, molta stabilitat i protecció i sobretot moooolt còmodes, molt contenta amb la meva kjøp.

Strålende

-

De er de beste jeg har kjøpt, fotsikkerhet og veldig komfortable med flott grep og tilbakeholdenhet

La sportiva ultra raptor gtx

-

Nok en gang har jeg bestillt meg La sportiva gtx terrengsko gjennom Trekkinn. Alt fungerte smertefritt denne gangen også ift levering. Nytt par favortittsko i heimen, klar til bruk! :)))

Ultra raptor gtx

-

En av de beste traileskoene. Det eneste problemet er at sålene svelges raskt hvis skoene brukes til å gå i byen. Når du bestiller dem, ta hensyn til en større størrelse.

Godt produkt

-

Veldig bra produkt, veldig god fot, kan være litt tung. Pakken ble mottatt veldig raskt.

Perfekt, komfortabelt og varmt

-

Perfekt sko for trekking på snø eller enkel is Vinter / sommer. Hold varmen frisk hvis du fortsetter å bevege deg. bra for motangna turer bare om sommeren. veldig sterk, så det holder foten bra i nesten alle situasjoner. utmerket behagelig sål. svært verdifullt

Utmerket

-

Trail sko veldig behagelig. Ideell for å kjøre på fjellet om vinteren. Takket være Gore-Tex membran holder deg tørr føttene. Tar stor med steinete.

La sportiva ultra raptor goretex

-

Levert i tide, størrelse, modell alt matchet,

Ultra sport

-

La Sportiva av meget god kvalitet som vanlig. Jeg måtte ta en størrelse opp til å være rolig. Rask service for trekkinn, pakker mottatt i uken, ingen klager om produktbeskyttelse

Min favoritt sko for ultra løping

-

Dette er mine favoritt sko for ultra avstander! Jeg har prøvd å bruke mange sko, inkludert flere modeller fra Hoka One One. Ultra Raptor er det beste jeg har kommet over så langt. De er bred nok, gir meget god beskyttelse og godt grep på en rekke tekniske siden terreng: Jeg har brukt dem i gjørme, snø og veldig våt tekniske og ikke tekniske spor, og har alltid en meget positiv utvikling. Dette er et stort pluss siden mange ultra raser krever kjører på en rekke tekniske og ikke tekniske stien så slike versitile sko er en stor fordel. Den eneste ulempen er kanskje den vekt, men det er en god tradeoff vurderer beskyttelse de tilbyr til mot steiner, røtter, og alt annet stien vil kaste på deg! Jeg lider av metatarsal smerte og disse skoene tillate meg å forsinke utbruddet av smerte over ultra avstander!

Ultra raptor

-

Fremragende service og produkt !!!!

Veldig god sko sti

-

Trail sko veldig bra, godt grep, fin design. Synd at sålen er brukt så snart. Som Goretex gir veldig varm og svetter mindre, så kun egnet for vinterdager. Veldig behagelig.

Sportiva bortfører

-

De store er paret 4rto jeg har av denne modellen wntre normal i Goretex 2 hver

Gjennomsnitt

-

Oversiden litebit binde seg til min shoe.Becarefull på flate surface.its bygget for outdor.

Kjøp

-

Hei alle Mottok pakken i perfekt stand, veldig hyggelig produkt, behagelig lys, er jeg glad for vennlig hilsen R Bongard

Helt satisfet

-

Stor producte Jeg Maksimal rapidesa d'entrega, totalment recomanable.

Utmerket

-

utmerket sko til en uslåelig pris komfortabel relativt rask levering om en uke til Sveits med vanlig en noe tollavgifter over 30 sveitsiske fr som sparer oss litt mer enn 50 sveitsiske fr prisen i butikken er andre gang jeg gitt her og ikke den siste !!!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk