up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

La sportiva
360

La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

plus
  • 360La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes
  • Play videoLa sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes
  • La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes
  • La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

La Sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

Gore Tex modell laget for vinter bruk av veien og over lange avstander, for ultra maraton konkurranser og utholdenhet treningsøkter.


Overdelen er laget av slitesterk, pustende, vannavvisende mesh og fôr bruker Gore Tex Extended Comfort membran for å garantere vanntetthet og pusteevne. Den integrerte snøring systemet bruker en webbing sydd til den indre stretch mens de høyfrekvente forsterkninger forbli på eksterne mesh stoff: dette åpner for en optimal fordeling av foten spenning og holder foten i sjakk uten at komforten. Ultra Raptor GTX bringer sammen fordelene, med tanke på ytelse, for en tettsittende passform konstruksjon, til overlegen komfort nivåer av brede passer modeller. Resultatet er et produkt som kan brukes i mange sammenhengende timer og for utholdenhet på alle typer off road terreng både i vinter eller i fuktige omgivelser, takket være Gore Tex vanntett fôr.

La Sportiva FriXion XF Super klebrig såle.Funksjoner:


Vanntett og pustende slik at optimal klimakontroll takket være Gore Tex membran som gir en barriere mot ytre atmosfæriske agenter.

Ultra Raptor GTX kombinerer fordelene, med tanke på ytelse av en tettsittende passform konstruksjon, til overlegen komfort nivåer av bred passform modell.Specificationes:


Overdel: Slitesterk Mesh + microfiber forsterkning rand med slitesterkt belegg.

Fôr: GORE TEX Extended Comfort + "Easy i" sett inn i PU lær for enkel passform og hæl stabilitet.

Mellomsåle: Støtdempende injisert Eva.

Fotseng: Ortholite Mountain Running.

Sole: FriXion XF ultra trege med Impact Brake System og integrert beskyttende gummi toe cap.

Vekt: 820 g (pair, størrelse 42)


Oppdag det store utvalget av løping & triathlon produkter fra La sportiva som vi har på lager til de beste prisene. Hos runnerinn, din nett løping & triathlon butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

Teknologier
Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Funksjoner
Anbefalt bruk
Skobredde
Eneste teknologi

Tecnologias La sportiva Ultra Raptor Goretex Trail Running Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kjempe fornøyd

-

Bra produkt og meget god service.

Virkelig kvalitetsprodukt

-

Lasportiva er alltid synonymt med kvalitet for fjellutstyr. Jeg brukte disse skoene i to 5 og 4 dagers turer i Alpene, og passerte gjennom både Dolomittmiljøene og de harde porfyrmiljøene i Lagorai-kjeden. Virkelig komfortable sko ... ikke noe problem etter å ha holdt dem konsekvent i alle de nevnte dagene. De viser seg å være virkelig uforgjengelige.

Flotte sko, nøyaktig og profesjonell levering, ok

-

flotte sko ... nøyaktig og profesjonell levering ... ok

La sportiva ultra raptor gtx

-

Nok en gang har jeg bestillt meg La sportiva gtx terrengsko gjennom Trekkinn. Alt fungerte smertefritt denne gangen også ift levering. Nytt par favortittsko i heimen, klar til bruk! :)))

La sportiva ultra raptor goretex

-

Levert i tide, størrelse, modell alt matchet,

Ultra sport

-

La Sportiva av meget god kvalitet som vanlig. Jeg måtte ta en størrelse opp til å være rolig. Rask service for trekkinn, pakker mottatt i uken, ingen klager om produktbeskyttelse

Min favoritt sko for ultra løping

-

Dette er mine favoritt sko for ultra avstander! Jeg har prøvd å bruke mange sko, inkludert flere modeller fra Hoka One One. Ultra Raptor er det beste jeg har kommet over så langt. De er bred nok, gir meget god beskyttelse og godt grep på en rekke tekniske siden terreng: Jeg har brukt dem i gjørme, snø og veldig våt tekniske og ikke tekniske spor, og har alltid en meget positiv utvikling. Dette er et stort pluss siden mange ultra raser krever kjører på en rekke tekniske og ikke tekniske stien så slike versitile sko er en stor fordel. Den eneste ulempen er kanskje den vekt, men det er en god tradeoff vurderer beskyttelse de tilbyr til mot steiner, røtter, og alt annet stien vil kaste på deg! Jeg lider av metatarsal smerte og disse skoene tillate meg å forsinke utbruddet av smerte over ultra avstander!

Ultra raptor

-

Fremragende service og produkt !!!!

Sportiva bortfører

-

De store er paret 4rto jeg har av denne modellen wntre normal i Goretex 2 hver

Gjennomsnitt

-

Oversiden litebit binde seg til min shoe.Becarefull på flate surface.its bygget for outdor.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up