up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

La sportiva
360

La sportiva Jackal Trail Running Shoes

plus
  • 360La sportiva Jackal Trail Running Shoes
  • Play videoLa sportiva Jackal Trail Running Shoes
  • La sportiva Jackal Trail Running Shoes

La Sportiva Jackal Trail Running Shoes

Produktbeskrivelse La sportiva Jackal Trail Running Shoes

La Sportiva Jackal er en super lett, slitesterk løpesko for fjell designet for å gi optimal teknisk funksjonalitet og komfort under fjellturene dine. Disse svært allsidige turskoene er konstruert for alpinister som brenner for fotturer eller fjellklatring. De er laget med utmerket teknologi som hjelper deg med å skyve grensene i ville områder eller vill terrengløp. Det er den perfekte kombinasjonen av komfort og teknologi .

Takket være det pustende nettet og mikrofiberinnsatsene i øvre gir ergonomisk frihet til føttene mens du er på farten. Frixion AT-såle som er kompatibel med AT Grip Spikes tilbyr også utmerket grep og trekkraft på glatte våte overflater. Den sikre klistrede yttersålen gjør at skoene kan trenge ned i bakken og skaper en god trekkraft mot de våte steinene mens du løper.

Mens Insert Cushion-plattformen i mellomsålen fungerer som en utmerket støtdemping og pustende komfort mens du er på løpsrøret. Og Ortholite Mountain running footbed gir ekstra demping og vekker bort fuktighet, og hjelper til med å holde føttene svale og tørre. Og strekkgangene holder utenfor løsmasser, for eksempel korn og blader.

Det er en ultimat fjellklatringsko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Jackal er svaret hvis du leter etter perfekte fjelløpesko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . Sjakalen er designet for å møte forventningene fra langløpsløpere som leter etter eksepsjonell demping og en større passform, og er bygget for å takle ethvert offroadeventyr. Både lett og svært slitesterk, den øvre holder deg kjølig og tørr, mens yttersålen med en dobbel tetthet bergvakt gir den ultimate sikkerhet under føttene. Den innovative mellomsålen er en perfekt blanding av komprimert EVA med Infinitoo ™ PU-innlegg for den perfekte pute og stabilitet.
Funksjoner:
Innovativ kombinasjon av EVA og Infinitoo ™ PU-innlegg i mellomsåle for langdistansepute og løypestabilitet
Frixion AT 2.0 gummiblanding trekkraft og holdbarhet
Nær sømløs overdel betyr mindre hot spots
Rock-beskyttelse med dobbel tetthet i hele skoen for ultimativ beskyttelse under føttene
spesifikasjoner:
Vekt: 10,5 Oz / 300 G Siste: Tempo Ultra
Demping: Mellomsåle 32a (Eva) / 30a (Pu-innlegg)
Øvre: Sandwich Mesh (Toe / Tongue) / No Sy Thermo Adhesive Armerings / Pustende Mono Burr Nylon Inserts / Tpu Toe Cap
Fôr: Slitasjebestandig mikrofiber mellomsåle: 4mm ortolitt innleggssåle / kompresjonsstøpt Eva W / Infinitoo Pu-innlegg / 1,5 mm dobbel tetthet komprimert Eva Rock Guard Underfotsåle: Frixion Xt 2.0 W / Impact Brake System / Flex Inserts / 3mm Lugs


Er du interessert i La sportiva Jackal Trail Running Shoes? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos runnerinn. Her kan du finne all informasjon om La sportiva Jackal Trail Running Shoes. er en av de beste løping & triathlon merkene som designer eksklusive Herresko artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner La sportiva Jackal Trail Running Shoes

Trinn
Miste
Farge
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Skobredde
Eneste teknologi

Tecnologias La sportiva Jackal Trail Running Shoes

Kundeomtaler og spørsmål (16)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utrolig kjøp!

-

Helt tekniske løypesko, topp for racingbruk, lett og med stor trekkraft! Kjøp din vanlige størrelse!

Fra 10

-

Jeg har bare hatt ett løp med dem, men det ser bra ut. Jeg har ikke hatt noen problemer med føttene, ingen gnagsår, ingen blemmer eller noe, jeg har vært i stand til å løpe veldig behagelig. God støtte og etter min mening lett.

Perfekt!!

-

Alt som forventet, perfekt !!!

Hvor mange!

-

Gode sko med liten push-up-følelse!

Fantastisk sko

-

Utmerket kvalitet og kontinuerlig leveringsinformasjon.

Komfort og design

-

Komfortabelt produkt en av de beste treningsskoene som brukes ... topp

Perfekt

-

Perfekt design og uslåelig kvalitet.

Komfort og design

-

Fint produkt, komforten er på avtalen, ser frem til å teste i sommer.

Fantastisk

-

Stor følelse av reaktivitet og demping. De passer komfortabelt og nokså i størrelse, så jeg er enig i å velge en størrelse som er større enn vanlig.

Teknologi og stil!

-

Veldig god demping og reaktivitet på grunn av den lave vekten de har. Utrolig utvalg av farger. De passer akkurat passe, så jeg anbefaler å ta en størrelse større enn vanlig.

La sportiva sjakal

-

Testet i løypeterreng uten store vanskeligheter og veldig godt resultat. Komfortabelt og godt kompromiss mellom hastighet, grep, komfort.

Første sjakal

-

Jeg har hatt på meg Akasha så langt. Jeg ville prøve litt lettere sko denne gangen. Det føles som Akasha, men fordi det er lett, følte jeg at det var lett å løpe på korte baner og veier. Det er morsomme sko.

Beste ultraløype

-

veldig behagelig, ekstrem demping, testet i svaberg og kjøringen var jevn. størrelse opp halv størrelse (jeg bruker bushido og torrent 46 men måtte gå 46 1/2)

Perfekt sko for trening

-

Jeg har vært i stand til å bruke den grundig, og det er den beste treningsskoen jeg noensinne har hatt. Den har mye demping, men også mye reaktivitet. Landing gjøres enkelt da det ikke krever en hæl. Godt grep i kompakt terreng. For å sette to feil er det ikke egnet for sølete terreng og mangler en pose for å lagre sløyfen.

Sterkt anbefalt

-

Utmerket passform. Ligner Bushido men med bedre demping og bedre gripesåle

La sportiva sjakal

-

Jeg har brukt forskjellige merker løypesko. Spesielt denne modellen har jeg ikke vært i stand til å bruke den til karantenen, men i hendene er kvaliteten håndgripelig i finishen, liten vekt for den fantastiske demping den har og et attraktivt design. Jeg har hatt Ultra Raptor og Akyra og Sjakalen sist er noe smalere og skarpere, og snekrer et halvt antall mindre (mindre til lik størrelse).

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up