`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

La sportiva

La sportiva Akasha

La sportiva Akasha

  • La sportiva Akasha
  • La sportiva Akasha
  • La sportiva Akasha
  • La sportiva Akasha

La Sportiva Akasha

Produktbeskrivelse La sportiva Akasha

En prisbelønt fjelløpsko La Sportiva Akasha er en lett, ultra pustende og behagelig fjellsko. Denne allsidige fjellklatresko er designet for aktiviteter med høy intensitet og lange timer i fjellmiljøet.

Laget med Trail Rocker yttersåle teknologi som tilbyr en behagelig hæl til tå bevegelser når du løper de lengste løypene eller hopper de høyeste steinblokker. STB ™ -teknologien gjør det også mulig for skoen å trenge ned i bakken og skaper en god friksjon mot de våte steinene mens du løper. Den fungerer eksepsjonelt bra i alle slags løyper og gir maksimal støtte mens du løper. Den øvre delen med ProTecTion ™ -forsterkninger gir fleksibilitet og beskyttelse, Cushion-plattformen i mellomsålen fungerer som en utmerket støtdemping og pustende komfort mens du er på løpsk.

Uten tvil er La Sportiva Akasha en ultimativ fjell løpesko som tilbyr optimal funksjonalitet, komfort, fleksibilitet, trekkraft under lange løp og fjellklatring. Så kjøp det uten å tenke!

Mountain running endurance sko med stor støtdemping, designet for langdistanse stier, ultra maraton, ultra stier og for bruk på lang treningsøkt. Akasha, et sanskritord som forblir for «eter», er La Sportiva-fjellet som løper støvel med den største støtdempingen: dedikert til utholdenhetskonkurransen, den er perfekt på langrennsløyper, ultra maratoner, ultraløyper og lang trening økter. pute plattform ™ fotstøtte gir utmerket støtdemping og komfort sammen med det brede indre volumet, de myke, pustende og tettsittende overdelene og en glide på konstruksjon som eliminerer kompresjonspunkter i løpet. De innovative, aktive aktive innsatsene til dynamisk protechtion ™ gir beskyttelse og struktur som følger foten på en dynamisk måte og uten forstyrrelser. den dobbelte mixen frixion xt grippy sole er utstyrt med den eksklusive trail rocker ™ løsningen for å fremme den naturlige bevegelsen "ekstern hæl - indre tå" av foten under kjøring. Akasha, essensen av Ultra Runner: beskyttelse, komfort og støtdemping.

egenskaper:

myk slip på overdel, tett passform og super pustevennlighet med tøfler sokkekonstruksjon for å unngå kompresjonspunkter og for å gi maksimal komfort.

brede volumer designet for lang bruk under utholdenhetskonkurranser.

Foran aktive forsterkninger dynamisk protechtion: Gi beskyttelse og struktur etter fotbevegelsen på en dynamisk måte uten innsnevring.

Ekstra støtdemping takket være puteplattformen fotbed.

såle med eksklusiv sti rocker system for å favorisere en naturlig støtte ekstern hæl indre tå av skoen i løpet av løpet.

spesifikasjoner:

øvre: pustende luftmaske med mikrofiberforsterkning, slitebestandig belegg og en "ytelsesplattform". overdelene er montert på en kompresjonsstøpt eva-plattform.

Foring: Mesh med "lett i" pu lærinnsats ,,,,,,, for enkel passform og hæl stabilitet.

mellomsåle: injisert støtabsorberende eva.

fotseng: ortholitt fjellkjøring.

sål: frixion xt dobbelt tetthet med sti rocker system.

dråpe: 6 mm

vekt: 660 g

teknologi:

la sportiva frixion®-sammensetningen er resultatet av omfattende FoU-mål for å skape yttersåler med parametere av grep og holdbarhet som reagerer på alle bruksområder og terreng.

høyt volum: komfortabel sko, ideell for trening og langdistanse løping.

alle grunner: allsidige såler, ideell for alle typer terreng, inkludert stein, scree, gress, mos og gjørme. Ideell for kjøring enten i høy luftfuktighet eller på tørr grunn. inkorporerer slagbremsesystemet.

eva injisert: høy grad av cushoning og høy elastisitet av stoffet. Disse funksjonene hjelper "push off" under fremdriftsfasen mens du løper, noe som gjør disse modellene som bruker injiserte mellomsåler, ideelle for bruk på offroad stier. Videre har eva injisert mellomsåle drastisk redusert "squash" effekten av eva over tid, slik at produktet kan utnytte de samme egenskapene for hele varigheten. la sportiva mountain running® fottøy adopterer 3 forskjellige slags mellomsåler avhengig av stil og på de nødvendige forestillinger

fjellkjøring kolleksjon modeller adoptere de eksklusive la sportiva innleggssåler av ortholite, med 2 forskjellige tykkelser. begge modellene er tilgjengelige i menn og kvinner versjon og er forskjellig for materialets tettheter.

pustende for en kjøligere fot.

Den unike, åpne cellestrukturen skaper et fuktighetsstyringssystem.

Lang sikt: Innersål vil beholde over 95% av tykkelsen over tid og vil ikke flate ut.

anti-mikrobielle midler og vaskbare egenskaper for en mer igenneskelig sko.

Det innovative systemet brukes på sålen for å absorbere negativ bakkepåvirkning, bidra til trekkraft og bedre grep nedoverbakke: skapt og utviklet av f & a-avdelingen på la sportiva, det gir ekte fordeler under racing ved å redusere negativ grunnbelastning. Den unike posisjonen til lugs gjør det mulig for mange av dem å komme i kontakt med bakken for maksimal støtdemping.

veganer: disse produktene er veganer.

ultra lang avstand: ideell for langdistanse, ultra trail og ultra marathon konkurranser eller krevende treningsøkter. en ekstremt beskyttende og støtabsorberende støvel.


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen løping & triathlon utstyr, oppdag runnerinn. Som La sportiva autorisert forhandler har alle våre løping & triathlon produkter full produsentgaranti av La sportiva. Velg en av våre Herresko kategorier og oppdag utvalget av Herresko produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner La sportiva Akasha

Skjønn
Funksjoner
Materialer
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias La sportiva Akasha

Kundeomtaler og spørsmål (29)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

En klassiker

-

Jeg har alltid et par å bruke på ultra stier. Den perfekte kombinasjonen av ytelse og komfort over ultra-avstander

Anmeldelse

-

Godt grep og demping..anbefalte sko

Topp løypesko!

-

Topp løypesko! Allerede det tredje paret ...

Perfekt

-

Er rommene mine Akasha

Flott løypesko

-

Ypperlige sko for fjellsport, det passer perfekt, lite vekt, det virker som om du har på deg asfaltsko.

Bamba størrelse

-

Bon dia, Potser at størrelsen på bambaen under kommandoen til sportiva var 40? Hvis det er així, er det en feil. Hauria skal være 43. Hvordan ho fem?

Akasha

-

Veldig bra sko Dette er det tredje komfortable paret mitt med gode dempende grep

Akhasa

-

En sneakerpumpe. Ny og perfekt. Definitivt et godt anskaffelse.

Sportiva akasha

-

Jeg bruker den til løypekjøring. Godt grep og demping. Ganske lett, fleksibelt og behagelig. Det ville gått bedre med et raskt system for å stramme og løsne snørene, i stedet for de normale som er bundet: det ville være mer smidig når en stein kommer inn. Viktig med La Sportiva: bestill en halv størrelse større.

Supersko for løping og fotturer

-

Veldig fornøyd med denne skoen. Bruker den til fotturer i fjellet og tidvis for løping. Måtte velge en halv størrelse større enn jeg har for andre la Sportiva sko (fotturer, tilnærmingssko).

Akasha

-

Veldig gode sko for lange løyper, selv om de er litt tunge, men sikkert mer motstandsdyktige over tid. Snørene beveger seg ikke når de strammes. Grepet er utmerket. Skoen er bred og veldig behagelig.

La sportiva akasha

-

Jeg er ikke på mitt første forsøk. Dette er mitt andre par, og jeg er en løper, advarer. Tre utflukter per uke i fjellmiljøet. Ca 40 km / uke. Godt grep, god demping, behagelig og super støtte. Et essensielt valg. Jeg anbefaler.

Den sporty akashaen

-

Jeg kan knapt finne nummeret mitt 48,5 Takket være dette nettstedet kunne jeg finne det. Fabelaktige, lette sko, tøfler, den eneste ulempen med å ta 0,5 flere tall for å være "en mangel" på La Sportiva. Komfortable lisser som ikke gir opp, sålen virker veldig holdbar sammenlignet med andre.

Ypperlig løypesko

-

Sterkt anbefalt sko til fjelløp, selv for ultralyd. Den er veldig stabil og har veldig godt grep. God demping og veldig behagelig. Det er den tredje jeg kjøper. Jeg endret og prøvde sportiva mutang, men denne er mye bedre i stabilitet

Når du trenger awesomeness i løypa

-

Topper som løypesko med trekkraft til overs. Jeg blir vant til det lavere støttenivået, da jeg er vant til støvler på en sti, men det er en rask kurve, og jeg elsker lysheten og føler responsen fra Akasha. Under fotdemping er de perfekte stedene og får deg til å føle at du vil begynne å løpe.

De beste

-

For løype er det ikke bedre.

Se gjennom akasha

-

Veldig bra pute. Ryddig ferdig. Lacing å justere godt. Gripet ser bra ut. De virker perfekt for mine steinete stier.

Det beste

-

De beste joggeskoene til ultrasamaratonene

La sportiva akasha

-

Veldig behagelig sko som føles veldig lett takket være designen. Denne skoen utfører også perfekt på varme sommerdager takket være den pustende øvre.

Stor skuffelse

-

passformen er god, komfort er fortsatt veldig sterk mai (i forhold til Hoka), er til stede grepet. For stabilitet mot hælen er katastrofal, og vedlikeholdet er rettferdig ... Jeg har aldri vært så vridde ankler på teknisk terreng. Videre skoen har en tendens as'affaisser på innsiden av forfoten ...

Gode ​​sko for ultra avstander

-

Gode ​​joggesko for ultra avstander! Ekstremt komfortabel og svært pustende! Min eneste klage på La Sportiva sko for ultra løping er at jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt dem tidligere: de ville ha spart meg mye troubple med føttene!

Akasha

-

God finish og komfort i slitebanen, god fjæring for tunge løpere på lang trening, god holdbarhet øyeblikk.

Akasha

-

Helt fornøyd med leveransen, og skoene veldig godt grep, grep og komfort.

Varsel ashka

-

meget god sko for lange avstander

Akasha

-

Sko med god finish, behagelig passform, enkeltperson med Sportiva som alltid med godt grep og trekkraft. Laget for lange avstander.

Topp komfort

-

levert i tide, god kvalitet. Jeg er helt fornøyd.

La sportiva akasha

-

Glad for at jeg kjøper dette, så yttersåle ytelse og trekkraft er veldig bra for glatt og teknisk løype

-

Gode ​​sko. veldig myk og god demping, støtte godt føttene samtidig.

-

Gode ​​sko. veldig myk og god demping, støtte godt føttene samtidig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk