`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Klean kanteen

Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

  • Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml
  • Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Klean Kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Produktbeskrivelse Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Reflect 27oz vannflasken er laget av tre materialer:

bærekraftig høstet bambus, rustfritt stål og silikon av matkvalitet.

Ingen maling.

Ingen plast.

Bare en bevisst design som legemliggjør vårt oppdrag å forandre måten folk tenker og drikker på.

Enkeltveggdesign er lett og perfekt for daglig hydrering.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett løping & triathlon butikk. Kjøp Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende løping & triathlon produkter i Sekker og magebagger kategorien som kan supplere din bestilling, runnerinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Kapasitet
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (7)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Klean kantine reflekterer rustfritt stålflaske

-

Super rask levering. Produktet kom flere dager før planen. Emballasjen er tilstrekkelig og solid. Produktet er perfekt og har ingen feil. Behandlingen veldig ryddig og ren. Jeg har brukt flasken i rustfritt stål flere ganger og er ekstremt fornøyd. Mange takk

Utmerket behandling

-

Produktet, den forventede. Behandlingen av det samme, utmerket. Fristene ble overholdt, de ga meg en faktura. Alt på hjul.

Utmerket produkt

-

Potten er utmerket, i kvalitet, finish og veldig lav vekt, men etter å ha mottatt den innså jeg at den er en veldig liten gryte til matlaging for en person, i det minste for meg, den ville være utmerket som et supplement til en annen gryte på grunn av sin lille størrelse, men som Å bruke den som en hoved og unik gryte er noe lite.

Fantastisk

-

Jeg har hatt denne flasken i over 2 år nå. Minus buler og riper den har fått, det er en fantastisk vannflaske. Vil absolutt anbefale.

Takk skal du ha!

-

Tusen takk for støvelen! Har akkurat fått meg fra postkontoret! Alt ser ut til å være bra, har ikke blitt brukt ennå. Veldig behagelig service: trygg og rask. Var bekymret med det første at den ikke får det originale produktet, på grunn av den veldig lave prisen, men forgjeves :). Vil bruke dette nettstedet mer i fremtiden og kjøpe her ting igjen. Tusen takk !!!

Kommentar

-

Bra flaske Holder temperaturen godt og tar ikke lukt. Inngangsmunnen er stor nok. Leveringstiden var veldig rask.

Bra!

-

God vannflaske. Akkurat som hanavesikin friskere smak som enn før. Uansett god kvalitet. Holdbar. Flaske munn stor nok. Levering i henhold til løftet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk