up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Klean kanteen

Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

plus
  • Play videoKlean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml
  • Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Klean Kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Produktbeskrivelse Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Reflect 27oz vannflasken er laget av tre materialer:

bærekraftig høstet bambus, rustfritt stål og silikon av matkvalitet.

Ingen maling.

Ingen plast.

Bare en bevisst design som legemliggjør vårt oppdrag å forandre måten folk tenker og drikker på.

Enkeltveggdesign er lett og perfekt for daglig hydrering.


Hvis det du trenger er Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml er det akkurat her og til den beste prisen. runnerinn har denne og andre løping & triathlon produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Hydrering støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Klean kanteen Reflect With Bamboo Cap 800ml

Farge
Produkttype
Kapasitet

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Klean kantine reflekterer rustfritt stålflaske

-

Super rask levering. Produktet kom flere dager før planen. Emballasjen er tilstrekkelig og solid. Produktet er perfekt og har ingen feil. Behandlingen veldig ryddig og ren. Jeg har brukt flasken i rustfritt stål flere ganger og er ekstremt fornøyd. Mange takk

Utmerket produkt

-

Potten er utmerket, i kvalitet, finish og veldig lav vekt, men etter å ha mottatt den innså jeg at den er en veldig liten gryte til matlaging for en person, i det minste for meg, den ville være utmerket som et supplement til en annen gryte på grunn av sin lille størrelse, men som Å bruke den som en hoved og unik gryte er noe lite.

Fantastisk

-

Jeg har hatt denne flasken i over 2 år nå. Minus buler og riper den har fått, det er en fantastisk vannflaske. Vil absolutt anbefale.

Takk skal du ha!

-

Tusen takk for støvelen! Har akkurat fått meg fra postkontoret! Alt ser ut til å være bra, har ikke blitt brukt ennå. Veldig behagelig service: trygg og rask. Var bekymret med det første at den ikke får det originale produktet, på grunn av den veldig lave prisen, men forgjeves :). Vil bruke dette nettstedet mer i fremtiden og kjøpe her ting igjen. Tusen takk !!!

Kommentar

-

Bra flaske Holder temperaturen godt og tar ikke lukt. Inngangsmunnen er stor nok. Leveringstiden var veldig rask.

Bra!

-

God vannflaske. Akkurat som hanavesikin friskere smak som enn før. Uansett god kvalitet. Holdbar. Flaske munn stor nok. Levering i henhold til løftet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up