`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Inov8

Inov8 Race Ultra 290 S

Inov8 Race Ultra 290 S

  • Inov8 Race Ultra 290 S
  • Inov8 Race Ultra 290 S
  • Inov8 Race Ultra 290 S

Inov8 Race Ultra 290 S

Produktbeskrivelse Inov8 Race Ultra 290 SInov8 Race Ultra 290 S har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Inov8 Race Ultra 290 S som du har kjøpt hos runnerinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett løping & triathlon butikk oppdage en rekke produkter av merket Inov8 og fullføre din bestilling av løping & triathlon produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Inov8 Race Ultra 290 S

Funksjoner
Miste
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Zapas kritiserer ultra 290s rase inov8

-

lite foten støtte, stokk svært lav som etterlater en følelse av lite grep om utforkjøringer. Den godt grep, den gjennomsnittlige dempning. Lite beskyttet hvis pillas steiner eller klemblokker er i tvil. Alt i alt en Zapa dårlig beskyttet med lite forbehold, varigheten av disse er sett.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk