`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Inov8

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Produktbeskrivelse Inov8 Parkclaw 275 Wide

PARKCLAW 275 GTX-løpeskoen vil holde føttene tørre og komfortable i den dårligste veien til strekningsforhold. Denne allsidige skoen er perfekt for løpere som ønsker å kjøre på stier og stier, eller de som ønsker å overgå fra kjører å løpe løp. Den utfører flott på begge terreng, og har en aggressiv yttersåle for økt grep. Ved bruk av GORE® Invisible Fit Technology, med GORE TEX®-membranen, sikrer PARKCLAW ™ 275 GTX seg vanntett.

Egenskaper:

Vanntett, vindtett og pustende: Hold beskyttet med GORE Invisible Fit Technology, GORE TEX membranen er bundet direkte til øvre, eliminerer rynker og folder, slik at trykkpunkter og blister blir betydelig redusert og bevegelsesfrihet og fleksibilitet øker.

Ultra glatt og polstret ri: Kjør enkelt over alle veiforhold med ny Powerflow + mellomsåle teknologi. Powerflow + gir 10% bedre støtdemping og 25% bedre energiavkastning enn standard mellomsåler.

Allsidig grep: Litt mer aggressiv, sti stil stud mønster i forhold til en road spesifikke sko, men det brede overflaten av studsene sikrer at det føles glatt når du kjører på veier.

Få mer støtte: Ekstern Heel Counter wraps rundt baksiden av skoen og gir støtte i hælen. Ved å levere denne ekstra holder støtter fotstabiliteten og hjelper en trøtt løperen å opprettholde en bedre gang.

Økt holdbarhet: Fungerer med mer beskyttende, slitesterke øvre materialer som er bedre egnet til å håndtere stuprester og miljøer.

Vanntett

Fra vei til sti

Allsidig

spesifikasjoner:

Tilpass: Standard

Drop: 8mm

Footbed: 6mm POWER FOOTBED

Lugdybde: 4mm

Mellomsåle: POWER FLOW +

Mellomsåle Stack: Heel 24.5mm / Forfoot 16.5mm

Shank: DFB

Soleforbindelse: TRI C

Produktvekt: 275g / 9.625oz


Finn ut Inov8 Parkclaw 275 Wide på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Damesko salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Terrengløping produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos runnerinn.

Spesifikasjoner Inov8 Parkclaw 275 Wide

Trinn
Miste
Vanntett membran
Farge
Demping
Vekt fottøy

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller still et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser