up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Herresko

Herresko løping og triathlon

Handle på vårt enorme utvalg av Herresko. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt løping og triathlon utstyr i runnerinn.

Merkevarer av Herresko

Utvalgte produkter av Herresko

Hvordan velge løpesko

Med vekt på demping og stabilitet har vi flere alternativer innen løpesko. Ta en titt på forskjellige typer sko som passer for forskjellige behov hos løpere;

Uformelt

Fritids eller uformelle løpesko brukes av nybegynnere for å trene, trene, gå ned i vekt eller forbedre den generelle aerobe kondisjonen. Fritidssko må tilby en anstendig mengde fleksibilitet, demping, støtte og pusteevne til løperen.
Sørg for at den uformelle skoen for løping sitter godt og føles behagelig. Uformelle løpesko er vanligvis lette og gir minimal demping enn joggesko.

Joggesko

Å løpe i feil sko kan føre til alvorlige katastrofer. Derfor er det lurt å velge perfekte joggesko avhengig av hvor du er på vei. Sørg for at joggeskoene du velger er komfortable og godt dempet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , og Mizuno er kjente merker som tilbyr løpesko av høy kvalitet.

Sandaler

I tillegg til joggesko, blir løpesandaler mye mer populære i disse dager. De er lette og lette å kjøre i, har en tøff klatrestropp og spesialisert sålehåndtaksteknologi. Disse løpesandalene er slitesterke og varer lenger, takket være EVA+ naturgummi Vibram vanntett såle. Du finner et stort utvalg av løpesandaler for menn, kvinner og barn.

Løpesko

Sprintende pigger har en stiv tallerken under hele foten som støtter løping på tærne for å gi maksimal bevegelse fremover i løpet av løpet.
Korte og mellomstore løpesko har en tynn hæl og gir minimal demping til foten; Derfor er de ikke egnet for løp over lengre distanser.

Trail løpesko

Når du velger løpesko, må du huske på at de er mer robuste, robuste og derfor tyngre enn vanlige løpesko. Trail løpesko er også ofte vanntette, vanligvis med Gore Tex og skinnmateriale.
For å beskytte mot steiner, pinner og andre hindringer du kan støte på på robuste terreng, tilbyr disse skoene holdbare såler.

Herresko løping og triatlon

Triathlon sko ligner andre typer joggesko som brukes i racing, med automatiske bindingssko. De har bare en eller to stropper for enkel festing enn snørebånd eller spenner som finnes i andre typer joggesko. Herre løpe og triatlonsko har et sømløst interiør som er designet for å holde dine bare føtter komfortabelt.

Tilbehør og reservedeler

For en trygg og problemfri løpeopplevelse krever en løper å ha litt tilbehør i vesken. For eksempel er elastikk, snørebånd, reflekterende elastikk, innleggssåler og stegjern de få viktige løpeskoene og reservedeler du bør vurdere å ha i løpesekken.

clouse menu Lukk