up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Herreklær

Herreklær løping og triathlon

Handle på vårt enorme utvalg av Herreklær. Kjøp til en meget konkurransedyktig pris ditt løping og triathlon utstyr i runnerinn.

Merkevarer av Herreklær

Utvalgte produkter av Herreklær

Tips for kjøp av løpeklær til menn

Grunnlag

Grunnlagene er lagene med klær som er nærmest huden din, og fungerer hovedsakelig som en annen hud som kan beholde varme eller kulde. Grunnlagene gir et varmekurs for å holde deg koselig og komfortabel. Du kan kjøpe dem fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces er fabelaktige og de har så mange fordeler. Den kan brukes til å produsere jakker, caps og lyddempere, joggebukser, og det er så mange flotte design du kan produsere. Fleeces er myke, delikate og lette å vaske. Fleeceklær brukes til å holde deg varm om vinteren

Jakker

Jakker er klær for overkroppen, vanligvis lengre under hoftene. Jakker har vanligvis kapper og er bundet foran eller ubetydelig på siden. En jakke er vanligvis tynnere, tettsittende og mindre tung enn en blazer. Jakker brukes mest i kaldt vær for å forhindre at kroppen blir kald.

Bukser

Bukser er en klesplagg som er veldig populær i dag. Bukser dekket kroppen fra midjen til ankelen. Buksene dekket begge bena individuelt. Bukser brukes til både uformelle og formelle arrangementer og brukes av både menn og kvinner. I dag ble det en moteartikkel og finnes i hvert skap.

Gensere

Gensere er klær som brukes om vinteren for å holde kroppen varm. En genser er et mykt plagg uten krage og laget av tykt bomulls eller bomullsstoff. En hettegenser er en genser med en baldakin tilkoblet som også kan inneholde en pose eller være helt glidelås. Hettegensere brukes også til trening.

T skjorter

En T skjorte er en form for tøyskjorte som kalles på grunn av den T lignende formen på kroppen og slirene. Vanligvis har T skjorter små kapper og en avrundet hals, betegnet som en rund hals, som er uten krage. T skjorter er vanligvis produsert av fleksible, lette og rimelige ting og er behagelige å vaske.

Tights

Strømpebukser er en type klesplagg, som vanligvis dekker kroppen fra midjen til føttene med en tettsittende passform. Tights kommer i en helt ugjennomsiktig, ugjennomsiktig, gjennomsiktig, nettdesign eller en blanding. Den brukes også som motetilbehør og brukes også under buksene for å holde beina varme om vinteren.

Mer om herreklær, løping og triatlon:

Nakke gamacher: Den bæres rundt halsen for å holde nakken varm.
Hansker: Hansker brukes til å holde hendene varme i kaldt vær.
Hodebånd og hodeplagg: Disse brukes også til å dekke hodet om vinteren.
Armer og benvarmere: Disse brukes til å holde bena og armene varme i kjølig vær.
Luer og balaklava: Dette er hodeplaggene som oftest brukes om somrene for å beskytte hodet mot varme solstråler.
Ansiktsmasker: Hold ansiktet ditt beskyttet mot sykdommer i luften.
Sokker: Brukes til å holde føttene koselige.
Treningsdrakter: Folk bruker dem mens de trener eller løper på spor.
Tri drakter: Tri drakter er klær i ett stykke som kan brukes mens du svømmer.
Vester: En vest er overkroppsklær uten ermer. Det bæres vanligvis over en kjoleskjorte.


clouse menu Lukk