up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Herreklær flecha flecha

Undertøy

()
load

Hva er noen gode merker for termisk slitasje for menn?

Grunnlag for menn

Grunnlag for menn er lagene med klær som er mest tilstøtende til huden, og fungerer hovedsakelig som dobbel hud som kan holde deg varm eller kald. Baselag for menn gir et varmekurs, samtidig som du griper og utelukker svetten din for å holde deg komfortabel når du er på vei. Du kan kjøpe grunnlagene fra Adidas , Salomon , Asics , Reebok , GORE Wear .

Beste løpende grunnlag

LE COL termisk underlag
LE Col termisk base er et av de beste kjørende grunnlagene. Den er produsert av en kombinasjon av syntetisk og organisk bomull som er skissert som et hudvennlig alternativ til Merino pels. Duken er fleksibel, glatt og veldig behagelig å ha på, i tillegg til at den er solid nok til å brukes som en T skjorte og brukes alene. Stoffet er veldig luftig og blir litt varmt å ha på seg i det varme klimaet.

Gode merker for termisk slitasje for menn

Neva

Neva er et av de kjente merkene som konsentrerer seg om å beskrive termisk slitasje med riktig passform og varme. De gir et mangfoldig utvalg av super koselig termisk slitasje. Ved å bruke termisk slitasje trenger du ikke bruke tunge gensere, blazere for å holde deg varm i kjølig vær.

Zimfit

Zimfit er et veldig kjent merke på grunn av termisk slitasje. Den fantastiske kvaliteten og varmen i termisk slitasje vil gjøre deg til en fan av dette merket, og det mest utmerkede poenget er at du kan kjøpe forskjellige størrelser termokapper til en rimelig pris.


clouse menu Lukk