`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

GU

GU Roctane Box 24 Unit

  • GU Roctane Box 24 Unit
  • GU Roctane Box 24 Unit

GU Roctane Box 24 Unit

Produktbeskrivelse GU Roctane Box 24 Unit

Laget for krevende trening og konkurranse, står GU Roctane Energy Gel ut fra opprinnelige GU Energy Gel med mer natrium, en elektrolytt som hjelpemidler i hydration, og enda mer forgrenede aminosyrer (leucin, valin og isoleucin) som reduserer mental trøtthet og reduksjon muskelskade enn vår opprinnelige GU Energy Gel.

Aminosyren beta alanine bidrar til å fremme dannelsen av intramuskulær buffer Carnosine, mens ornithine alfa ketoglutarate bidrar til å fremme muskel reparasjon. De 100 kalori pakker inneholder karbohydrater (maltodekstrin og fruktose) som bruker ikke konkurrerende veier for å maksimere karbohydrater absorpsjon og utnyttelse mens avtagende magen nød.


Hvis det du trenger er GU Roctane Box 24 Unit er det akkurat her og til den beste prisen. runnerinn har denne og andre løping & triathlon produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Sports tilskudd støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner GU Roctane Box 24 Unit

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lager / frakt

-

God morgen, hvor mye frakt for CEP 42708902? Har du rask levering?

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk