`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

GU

GU Roctane Box 24 Unit

  • GU Roctane Box 24 Unit
  • GU Roctane Box 24 Unit

GU Roctane Box 24 Unit

Produktbeskrivelse GU Roctane Box 24 Unit

Laget for krevende trening og konkurranse, pakker Roctane Ultra Endurance Energy Gel mer av de gode ting i samme 100 kalori pakke som den opprinnelige GU Energy Gel: mer natrium for å hjelpe til hydrering, og mer aminosyrer for å redusere mental trøtthet og bidra til å fremme muskel reparasjon.


Roctane Ultra Endurance Energy Gel kommer fra mange års testing vitenskapelig bevist formler med tusenvis av elite idrettsutøvere trening for og konkurrerer i de mest fysisk krevende idretter i verden. Roctane avanserte formel forsterker GU opprinnelige Energy Gel oppskrift og legger til nye ingredienser for å øke sjansene for suksess. Nå er det din tur til å fylle tanken med premium Roctane Ultra og konkurrere som en proff.INGREDIENSER / ERNÆRING:


Ananas:

Maltodextrin

Vann

Fruktose

Histidin

Leucine

Natriumcitrat

Valin

Natural Flavor

Kalium Citrate

Eplesyre

Sitronsyre

Kalsiumkarbonat

Sea Salt

Isoleucin

Gellan Gum

Natriumbenzoat (Konserveringsmiddel)

Kaliumsorbat (Konserveringsmiddel)

D Alpha tocoferylacetat (naturlig vitamin E)

Glutenfri laktosefri Ingen koffein.


Hvis du ønsker å vite mer om GU Roctane Box 24 Unit, eller andre produkter av merket GU i Oppblåsbare hoppeslått kategorien hos runnerinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine løping & triathlon aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Sports tilskudd kolleksjon som du kan velge løping & triathlon produkter fra GU, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner GU Roctane Box 24 Unit

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lager / frakt

-

God morgen, hvor mye frakt for CEP 42708902? Har du rask levering?

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk