`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

GU

GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

  • GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit
  • GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

Produktbeskrivelse GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

GU Energy Gel pakker energi tette kalorier i en bærbar pakke for å hjelpe opprettholde energibehov av noen varighet eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruker GU Energy Gel maltodekstrin og fruktose å levere effektiv energi og minske magen nød.


GU gir idrettsutøvere med et skudd av 100 kalorier i form av en patentert karbohydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fruktose) for å levere høy kvalitet, lettfordøyelig og langvarig energi for utøvere i hver idrett og på alle nivåer. GU omfatter også elektrolytter for å sikre riktig hydrering, en antioksidant blanding for å avverge muskel vevsskade og en aminosyre blanding å forsinke muskeltretthet.


Alt inni hver pakke av GU er konstruert for å gjøre en enkel ting: gi kroppen din med de grunnleggende kravene den trenger for å holde det gående i miles og miles og timer og timer. Det går ned lett, og det går på jobb så fort at du ikke trenger å bremse ned.INGREDIENSER / ERNÆRING:


Espresso Love:

Maltodextrin

Vann

Fruktose

Leucine

Natural Flavor

Kalium Citrate

Natriumcitrat

Ascorbic Acid (vitamin C)

Kalsiumkarbonat

Green Tea (Leaf) Extract (Inneholder koffein)

Valin

Sea Salt

Histidin

Sitronsyre

Natriumbenzoat (Konserveringsmiddel)

Kaliumsorbat (Konserveringsmiddel)

D Alpha

Tocoferylacetat (Vitamin E)

Gellan Gum

Fumarsyre

Isoleucin

Eplesyre

Pektin Powder

Ingefær ekstrakt

Kamille ekstrakt, glutenfri, laktosefri, 40 mg koffein.


GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit er et produkt som samsvarer til den Sports tilskudd kategorien innen Oppblåsbare hoppeslått utvalget på din løping & triathlon butikken, runnerinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av runnerinn. Hva er fordelene med GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for løping & triathlon.

Spesifikasjoner GU Energygrel EspressoLove Box 24 Unit

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk