`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

GU

GU Energygrel Bean Box 24 Unit

  • GU Energygrel Bean Box 24 Unit
  • GU Energygrel Bean Box 24 Unit

GU Energygrel Bean Box 24 Unit

Produktbeskrivelse GU Energygrel Bean Box 24 Unit

GU Energy Gel pakker energi tette kalorier i en bærbar pakke for å hjelpe opprettholde energibehov av noen varighet eller aktivitet. Pakket med 100 kalorier, bruker GU Energy Gel maltodekstrin og fruktose å levere effektiv energi og minske magen nød.


GU gir idrettsutøvere med et skudd av 100 kalorier i form av en patentert karbohydrat blanding (70% 80% maltodextrin og 30 20% fruktose) for å levere høy kvalitet, lettfordøyelig og langvarig energi for utøvere i hver idrett og på alle nivåer. GU omfatter også elektrolytter for å sikre riktig hydrering, en antioksidant blanding for å avverge muskel vevsskade og en aminosyre blanding å forsinke muskeltretthet.


Alt inni hver pakke av GU er konstruert for å gjøre en enkel ting: gi kroppen din med de grunnleggende kravene den trenger for å holde det gående i miles og miles og timer og timer. Det går ned lett, og det går på jobb så fort at du ikke trenger å bremse ned.INGREDIENSER / ERNÆRING:


Vanilla Bean:

Maltodextrin

Vann

Fruktose

Leucine

Kalium Citrate

Natriumcitrat

Sitronsyre

Ascorbic Acid (vitamin C)

Kalsiumkarbonat

Valin

Sea Salt

Histidin

Natural Flavor

Natriumbenzoat (Konserveringsmiddel)

Kaliumsorbat (Konserveringsmiddel)

Green Tea (Leaf) Extract (Inneholder koffein)

D Alpha tocoferylacetat (Vitamin E)

Gellan Gum

Fumarsyre

Isoleucin

Pektin Powder

Kamille ekstrakt

Ingefær ekstrakt, glutenfri, laktosefri, 20 mg koffein.


Liker du GU Energygrel Bean Box 24 Unit? Gå inn på vår løping & triathlon seksjon og oppdage et stort utvalg av Oppblåsbare hoppeslått produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at løping & triathlon produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Oppblåsbare hoppeslått finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner GU Energygrel Bean Box 24 Unit

Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk